6 reacties op “Op Herhaling in de AWD

 1. Weer een heel mooi blogje, vooral de uitsluipende heidelibel vind ik geweldig, dat heb ik dan weer niet gezien dit jaar. En je hebt de zonnedauw er heel goed en mooi opgekregen, ook de bloemen, prachtig. Vlinders zijn ook leuk, die tijd zal nu wel voorbij zijn, dan gaan we nu voor de paddenstoelen.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Weer een mooi blog met de diversiteit die zo kenmerkend is voor de AWD. Jammer dat de boomkikkertjes zich niet hebben laten zien. Maar ook deze opbrengst is de moeite waard! Het varenblad en de verse libel vind ik erg mooi en ook de bloeiende zonnedauw van bovenaf heb je fraai in beeld gebracht.

  Gr. René

  Liked by 1 persoon

 3. Opnieuw variatie genoeg, zeker als je ook oog hebt voor de kleinere organismen. Hommels bieden ons dit jaar veel meer kansen dan in andere jaren. Libellen daarentegen sluipen wat stiekemer uit, tenzij dat aan mij ligt. De laatste plaat van de uitgelopen heidelibel is wel een schoonheid. Ook de laatste plaat van de keizersmantel mag er zijn. Zonnedauw biedt de eeuwige strijd tussen een mooi onderwerp tegen een goed passende achtergrond. Van bovenaf fotograferen is dan wel origineel.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 4. Gelukkig ben ik niet de enige die druppels niet goed kan vastleggen maar er is genoeg aan onderwerpen te vinden die je wel goed afgaan. De plantjes bijv. waarvan ik de uitgebloeide stengel van het zonnedauw erg mooi vind en ook de distel. Uitgeslopen libellen zijn inderdaad een uitgelezen kans (waar is zijn huidje?) Meestal zitten ze er nog op. Mooie scherpe facetogen van bovenaf bij de andere libel. Zo’n grasmotje laat ik altijd links liggen maar nu denk ik waarom eigenlijk. Best de moeite waard, wat een mooi blauw oogje heeft die.

  Liked by 1 persoon

 5. Nou…. je hebt niets te klagen Dick! Dan in dit blog wel geen boomkikkers maar wel heel veel andere mooi gespuis. Schitterende platen van het zonnedauw en ook van van de stippelmot en hommels. Je regendruppel aan de grasspriet is een pareltje. Vergeet daarbij ook het varenblad en de vlinders niet. En dan ook nog zo mooi een uitsluipende heidelibel weten te vangen. Echt geweldig om te zien. Ik heb echt volop geneoten van deze wandeling.
  Groet, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s