5 reacties op “Vlinder bedtijd

 1. Nou die grijnzende sprinkhaan is goed hoor en alle achtergronden zijn mooi van kleur en lekker rustig. Ik kan je zeggen dat ik ook nog nooit slapende vlinders gevonden heb (in Nederland) Blijkbaar kunnen ze zich heel goed verstoppen.

  Like

 2. Wat maakt het uit als je niet vindt waar je naar op zoek bent, zo lang je maar voldoende bezig gehouden wordt door andere soorten die de moeite waard zijn. De gaasvlieg om te beginnen is een schoonheid. Ook de twee erop volgende sprinkhanen leverden mooie beelden op. Je kunt zien dat je in een vredige omgeving op pad geweest bent, want de soldaatjes hadden volop tijd om voor toekomstige legers te zorgen.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Dan misschien wel geen vlinders maar wel een prachtige gaasvlieg. Die staat ook al heel lang op mijn lijstje maar tot hefden nog niet kunnen footgraferen. Je sprinkhanen zijn ook heel mooi. En ja, de soldaatjes zijn dan misschien niet origineel, maar kleurige plaatjes levert dat inderdaad op 🙂 Heel leuk blog die ook nog eens lekker leest 🙂

  Groetjes,
  Helma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s