11 reacties op “Bronsgroen Eikenhout – Bevers

 1. Geweldige serie! Wat een uniek moment, en wat heb je je kansen goed benut, een bever in verschillende poses, zelfs zijn staart is nog te zien op een van de foto’s.
  Gaaf hoor dat je dit mee mocht maken.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. He jammer, geen weidebeekjuffers …. hahaha maar iets veel leukers. Wat een buitenkansje om niet alleen een glimp van dit beest te krijgen maar een complete natuurdocu.
  Schitterend om te zien, ze hebben echte handjes en wat een vreemde staart hebben ze eigenlijk, net iets van een reptiel.

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een buitenkans. Op zoek gaan naar een libel en verrast worden met een heel ander bijzonder dier. Je mag je handen dichtknijpen dat je zo’n kans gehad hebt. Het is maar de vraag of zo’n kans gauw weer komt. Hoe dan ook, je hebt er een heleboel mooie, bijzondere beelden aan overgehouden. Het zal wel één van je topmomenten van het jaar worden.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 4. Zo zeg, dat is wel even heel wat anders dan weidebeekjuffers, wat een ongeloofljke mazzel dat je dit mocht meemaken, en dan ook nog eens mooie platen wist te maken. Zeker gezien het weinige licht hele knappe beelden!

  Groet Loes

  Like

 5. Goeiedag zeg! Ben jij ff een mazzelaar! Wat top dat je deze bever zo in eht vizier kon krijgen. Ik vind het zowieso al geweldig dat je hem zag! Super dat je er zovele foto’s kon maken en zijn platte staart kon zien. Ik ehb alleen maar beverratten op de plaat dus deze platen van jou zijn echt super.
  groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

  • Bedankt voor je reactie, Jurjen. Natuurlijk is een carnivoor een vleeseter. Wat dom van mij…ik bedoelde uiteraard een herbivoor. zal het gauw veranderen.
   Groet, Dick

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s