8 reacties op “Hittegolf op de Veluwe

 1. Weer een mooi verslag van je verblijf op de Veluwe, de vogels rond het huisje werkten toch leuk mee, gaaf die natte staartmezen en zo’n mooie goudvink man. Ja en dan de zwijntjes, erg leuk dat je die tegenkwam tijdens de wandeling, en niet eens van zo’n heel grote afstand. Leverde toch mooie foto’s op.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Je hebt niet te klagen over bezoekjes van vogels. Bovendien zorgden ze ervoor dat je geen standaardbeelden kon maken. Afwisseling blijft toch belangrijk. Zwijnen horen bij de Veluwe. Het is al weer te lang geleden dat ik zwijnen met biggen gezien heb. Met hun agressie valt het vaak wel mee, zolang je ervoor zorgt dat je niet te dichtbij komt en vooral niet tussen moeder en kinderen. Een mooie impressie van jullie verblijf.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Rustig aan dan breekt het lijntje niet, lekker vakantie gevierd met een paar fotografische hoogtepuntjes. De serie varkentjes zijn zo’n hoogtepunt wat mij betreft en die staartmeesjes, wat kijken ze zielig, zijn zoals je zegt erg aandoenlijk. De Roofvlieg vind ik persoonlijk de mooiste foto maar dat zal je wellicht niet verbazen.

  Liked by 1 persoon

 4. Hai Dick,

  Prachtige foto’s van de staartmeesjes. Ook de goudvink staat er bij de laatste twee foto’s prachtig op. Erg leuk dat je de zwijnen zo mooi kon bekijken op het pad. Dat is toch een belevenis. Op zo’n grote afstand zal de zeug niet snel agressief worden, want hier vorm je nog geen bedreiging. Een jonge boomklever is ook geen alledaagse verschijning. Mooi hoor.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 5. Ik weet alles van die hitte af want wij waren in die hittegofl aan het verhuizen en ook aan het schilderen Je gaf een strijk naar beneden en kon gelijk weer schuren want de verf was dan alweer droog arghhh….. Jullie hadden het beter voor elkaar daar op de Veluwe.
  Wat een geweldige mooie serie laat je hier zien met een paar zeer fraaie platen. De staarmeesjes zijn echt heel aandoenlijk maar de goudvink is ook niet te versmaden. Heel mooi vind ik de Eendagsbloem (tradescantia) Prachtig gefotografeerd. Ook de macro’s van de roofvliegen zijn heel erg mooi. Uiteraard zijn de andere foto’s ook meer dan de moeite waard.
  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s