4 reacties op “Los Zand: Juni 2015

  1. Hoi Dick,

    dan ben je al veel verder dan ik hahahaha…. Ik heb zelfs nog foto’s van vorig jaar die ik nog steeds moet plaatsen maar ja….. die tijd hé. Van dit blogje heb ik ook genoten en net als Kees vind ik de foto van de “Groene Weelde” echt fantastisch. Naar zoiets kan ik echt uren kijken. Prachtig!

    Groetjes, Helma

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s