6 reacties op “Gluren in het Struikgewas

 1. Hoi Dick,
  Zelden ga ik voor dit soort beestjes op stap. Als ik ze tegenkom inspireren ze mij soms wel. Zo’n geelbandlangsprietmot bijvoorbeeld vind ik een fraai exemplaar. De palpmot in een ruimere compositie bevalt mij beter dan de andere, het is een mooie plaat geworden. De hommel is een fraaie afsluiter.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. Niet echt gemakkelijk om de Geelbandlangsprietmotten te fotograferen. Die lange sprieten maken inderdaad dat je echt heel geod moet kijken hie je dit beestje op de foto zet en. Ik vind die hanghommel werkelijk heel erg mooi en dat is ook gelijk mijn favoriet uit deze serie.

  Groet, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s