9 reacties op “Vroege Vogels, deel 2

 1. De serie van de spechten vind ik geweldig. Ik ben al blij met eén standaard foto van een specht tegen de stam en jij hebt een hele keur aan mooie standjes en combinaties.

  Like

 2. Ook al had je liever andere lichtomstandigheden gehad, je hebt je hart toch goed kunnen ophalen aan beide vogelsoorten. Onvermijdelijk zijn standaardplaatjes, maar hoe erg is dat? De serie vind ik best geslaagd.
  De gaai is een fotogenieke boef. Het valt niet mee om ze “in het wild” te fotograferen. Een hut biedt daarom uitgelezen mogelijkheden om deze vogel eens mooi vast te leggen. Ze zijn er mooi genoeg voor.
  Groet, Kees

  Like

 3. Deze is voor mij de mooiste IMG_7856dev, waarschijnlijk deel je die mening niet want de foto is maar klein afgebeeld. Maar de loeischerpe vogel tegen de sfeervolle achtergrond vind ik top.
  Die met het nootje zijn ook mooi, maar dat nootje maakt het net even wat onnatuurlijker.

  Groet Loes

  Like

 4. Dit blog heb ik over het hoofd gezien, was ook veel weg natuurlijk.

  De gaai is ook een hele mooie vogel inderdaad en ondanks dat ie zo brutaal is toch ook best wel een schuwe vogel. Vanuit een hut is hij heel wat makkelijker te bekijken en dat blijkt wel. Een prachtige serie is het geworden. De jonge specht aan het water waar jij zegt dat het spiegelbeeld niet zo scherp is vind ik ook helemaal super!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s