4 reacties op “Vroege Vogels

  1. Leuke serie vanuit de hut van Glenn, de eekhoorn steelt de show maar ook de jonge kool en pimpelmezen zijn erg leuk. Een paar mooie foto’s met spiegeling, doet het toch altijd goed. En de duif met die zachte groene achtergrond vind ik ook heel geslaagd.
    groetjes Ghita

    Liked by 1 persoon

  2. Blijkbaar heb ik deze editie gemist, maar het is toch nog goed gekomen. Aan variatie geen gebrek, ook al gaat het dan om wat algemenere soorten. Ik krijg wel de indruk dat jullie dit uitstapje niet voor niets gemaakt hebben. Wellicht ga je zelfs langzaam maar zeker minder moeite krijgen met vroeg opstaan 🙂
    Groet, Kees

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s