7 reacties op “Kraamkamer Groenendaal

 1. Wat een ontzettend leuke blog is het geworden, heb het met veel plezier gelezen en de mooie foto’s bekeken en wat een engelengeduld moet je hiervoor hebben. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat niet bezit. Dus alle respect !

  Liked by 1 persoon

 2. Om dit proces mee te maken heb je behoorlijk wat tijd moeten investeren. Je weet nu wel heel wat van het familieleven van de spechten en bovendien heb je er een mooie reeks beelden van. Vliegfoto’s maken is altijd een hele toer, een kwestie van de juiste sluitertijd kiezen, heel alert zijn en bovendien een camera waarmee je meerdere beeldjes per seconden kan schieten.
  Een mooi verslag met passende beelden.
  Groet, Kees

  Like

 3. Daar heb je een heel project van gemaakt zeg. Het is een prachtige reportage geworden met mooie beelden. Wel jammer dat je het uitvliegmoment gemist hebt. Dat is nou niet echt aardig van ze, nadat je ze zo trouw hebt gevolgd. Dus volgend jaar maar weer verder met het vervolg op deze spechten realitysoap.

  Gr. René

  Liked by 1 persoon

 4. Wat een ontzettend leuke blog. Geweldig hoe je met heel veel geduld deze spechtenfamilie hebt gevolgd, leuk om te zien hoe het kleintje groter wordt. Prachtige voedermomenten. Echt een mooie serie.
  groetjes Ghtia

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s