8 reacties op “Twee Hete Vrijdagen

 1. Leuk hoor die jonge staartmezen, prachtige vogeltjes zijn het en idd altijd in de weer en daarom heel knap dat je ze hebt weten vast te leggen ! Ook de vuurjuffer staat er goed op. Het is nu geen weer om foto’s te maken maar om ze te bekijken en dat is ook altijd leuk ! Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 2. Op een van de warme vrijdagen was ik ook in de AWD…inderdaad de natuur had rust genomen en de dieren zaten verstopt. Jouw serie vind ik wel heel mooi, vooral die jonge staartmezen, echt top dat je die zo mooi kon fotograferen. De kikker met bandenpech is ook een mooi plaatje, en die graspieper foto’s vind ik geweldig mooi.
  groetjes Ghtia

  Liked by 1 persoon

 3. Het is wat magertjes met vlinders en libellen geweest in juni. Als je ze al zag waren ze veel te actief. Alleen als je heel vroeg ging was het iets beter. Een relaxend damhert was stukken eenvoudiger maar geen echter uitdaging. De staartmeesjes daarentegen zijn een echte bonus. Het heeft je ook mooie plaatjes opgeleverd. De frontale juffer vind ik ook een leuke plaat. En die kikker, hij kaakte blijkbaar zijn partijtje mee, maar het ziet er wel wat bizar uit.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 4. Ben ik ff blij dat ik in al mijn verhuisperikelen even achter de pc zit en dan deze platen zii! Wat een prachtige blog Dick en dat jonge staartmeesje is echt een topper! Ook de graspieper heb je supermooi op de foto gezet met die achtergrond.
  Groet, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s