7 reacties op “Los Zand: mei 2015

 1. Een leuke bonte verzameling, die Lumix maakt toch prima platen, waarom lopen we eigenlijk met al die zware apparatuur te sjouwen??
  IK vind de meikever geweldig, en je Twentse landschapjes zijn ook heel fijn om te zien.

  Groetjes Loes

  Liked by 1 persoon

 2. jeetje wat heb jij veel gezien, prachtig die meikever, trouwens de hele serie van de wandeling daar in het oosten des lands, ga ik echt ook eens een keertje doen. Verder gewoon een mooie kijk serie.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 3. Heerlijk om deze potpourri aan foto’s te bekijken. Lekker afwisselend. De meikever is prachtig. Die heb ik helaas nog nooit gezien, net als het groentje trouwens. De ree tussen het riet is ook een foto die van mij een speciale vermelding krijgt. Heel mooi beeld. Maar ook de rest is een genot om naar te kijken.

  Gr. René

  Liked by 1 persoon

 4. Hai Dick,

  Tsjonge wat een fraaie verzameling. De vechtende kluten en de jonge lepelaartjes zijn erg fijn. Vooral die jonge lepelaartjes. Zo vrij zittend en dan ook nog eens jouw kant op kijkend. Super. Je serie van het meikevervrouwtje is ook zo’n fraaie. Je foto op FB was een mooie inleiding voor deze serie. De eennalaatste is voor mij een van de mooiste uit de reeks.
  Prachtig blog met heerlijke foto’s Dick.

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

 5. Hoi Dick,
  Een flinke variatie aan landschappen en al met al toch ook veel gezien. Meikever en groentje heb ik dit jaar niet gezien. Van de meikever heb je een mooie serie gemaakt. Eindelijk dan een hagedis, het heeft opmerkelijk lang geduurd voordat je er één zag. De ree heeft een mooi plaatje opgeleverd. Ik ben ook een keer in Leyduin gaan kijken, heel vroeg. Eerst zag ik een reegeit op afstand op het grasveld, later een reebok in het hoge gras. Omdat de zon het liet afweten zijn de foto’s niet meer dan bewijsplaatjes geworden. Zo’n verzamelverslag heeft toch wel zijn charmes.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s