6 reacties op “Bloemetjes en Beestjes

 1. Ook al vind ik de beelden van de bloemen mooi, ook al vind ik de insecten bijzonder – onder andere omdat ik een aantal niet kende – maar de reegeit met kalfje is voor mij veruit het meest bijzonder. Ik ken het gevoel, maar het is mij al weer wat te lang gelden. Een super moment.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. Hi Dick,
  Waar moet ik beginnen, wat een geweldige blog. Okee, de ontmoeting met reegeit en kalfje dat is de topper, ik vind het een geweldige serie en kan je gevoel ook helemaal voorstellen. Maar ik wil zeker je andere prachtige foto’s niet tekort doen, vooral de bloemetjes zijn weer geweldig. De tweede (rechter) foto van het lelietje van Dalen is top, de foto’s daaronder van de zuurbessenstruik is ook heel geslaagd, net als de adderwortel waar je mooi met scherptediepte en herhaling hebt gespeeld. Dan nog de kriebelbeestjes, daar is de schorpioenvlieg mijn favoriet.
  groetjes Ghita

  Like

 3. Ik hou van macro, beestjes en bloemen maar wat ik in dit blog werkelijk geweldig vind is de Reegeit. Schitterend zo tussen de kruiden en dan de reegeit met jong,. Dat is toch op en top genieten zeg! Echt supermooi! Je zingende heggenmus mag er ook zijn en ja, Lelietjes-van-dalen zijn ook echt heel mooi net als de zuurbes en je varen, wow!
  Groet, Helma

  Liked by 1 persoon

 4. Mooie plaatjes , stuk voor stuk maar de smalle weegbree, eigenlijk maar onkruid,
  is hier heel mooi in beeld gebracht , niet helemaal scherp maar dat doet er niet toe. Ook de reegeit met kalfje is genieten, gr. Adria

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s