16 reacties op “Op pad in de AWD

 1. Sjonge jonge wat een rijke oogst. De zonnedauw ben ik bij René ook al tegen gekomen. Dat leek wel een spetterend vuurwerk. Maar die van jou zijn ook heel prachtig. De hele serie vind ik bijzonder fraai: de kiekeboejuffers origineel in beeld gebracht, de grasmus (zingen kan die niet, wat een krasser !) staat er prachtig op, en zo zou ik nog wel even kunnen doorgaan … Compliment!

  De blauwe juffer is een azuurwaterjuffer.

  Liked by 1 persoon

 2. Geweldige serie, je macro’s zijn echt super, portret van de viervlek vind ik een van de mooiste, maar ook de jacobsvlinder heb jij erg mooi, is mij nog niet gelukt. De kiekeboe juffer doet het altijd goed, mooi scherp…
  En de vogels, die grasmus had er zin in, prachtig, en ja..de blauwborst, daar ben ik wel jaloers op, dat wil ik ook nog steeds, de blauwborst zo mooi vastleggen.

  Liked by 1 persoon

 3. De ene dag AWD is de andere niet. Je hebt een behoorlijk rijke oogst, mede door de insecten. De libellen en juffers spreken mij het meest aan, vooral de viervlek. Mooie, verrassende creatie van de zonnedauw. Zelfs een blauwborst in de AWD. Ook al wist ik dat ze er voorkomen, gezien heb ik nog geen. Gelukkig wel elders, bijv. in de Groene Jonker. Grasmussen zijn in mei erg actief, ze staan er mooi op bij je. Nu hertjes zoeken 🙂
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 4. Jeetje mina Dick, wat een mooie en sfeervolle serie zeg.
  Ik zit hier werkelijk een partijtje te genieten van al deze mooie plaatjes. De juffertejs en libellen maar ook de zonnedauw en dan je zangvogeltjes die je geweldig mooi hebt weten vast te leggen. Werkelijk een heerlijk blog vol mooie ohhh….. en ahhhhhh’s. Mijn welgemeende complimetnen.
  Groet, Helma

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s