6 reacties op “De Zuidpier in mei

 1. Tja, de Zuidpier, ik heb het zelf ook ervaren, de ene keer is het top en de andere keer bijna niets te zien. Mijn laatste bezoekje was in april (of ook in mei, begin mei..) en ook toen viel het tegen. Bij jou vind ik de serie van het drieteenstrandlopertje wel heel erg mooi, en de meeuwenfoto’s zijn ook goed geslaagd. Nu maar afwachten of het in September beter is met de vogels op de pier.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  Dit soort ervaringen heb ik ook een paar keer gehad. het hoort erbij, maar je wilt graag wat meer. Steenlopers zijn wel mooi met hun zomerkleed. Een zilvermeeuw met scheermes is ook weer eens wat anders.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Hai Dick,

  Om vogels te fotograferen is 10 uur toch wel een beetje laat denk ik. Ik zorg dat ik altijd aanwezig ben als de zon over de duinen komt. Dan zijn er nog geen honden of hardlopers op het strand geweest. Maar dat zegt ook niet alles en je moet inderdaad wel het geluk hebben dat er net op die dag wat mooie soorten aanwezig zijn. Je deerde foto van het drieteentje en de vliegende meeuw met scheermes zijn toch wel twee prachtige foto’s. Ook natuurlijk erg leuk die steenlopers in zomerkleed. Volgende keer beter en een grotere vangst!

  Groet,
  René

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s