12 reacties op “Eindelijk weer AWD

 1. De ene dag is de andere niet in de AWD. Vossen sla je meestal over bij de Duizendmeterweg, ze worden teveel gevoerd. Met vogels moet je het wat treffen, zoals jij met de grasmus. Hoe het nu met zonnedauw gesteld weet ik niet, begin mei was het inderdaad nog pril. Futen zijn boeiend om te observeren, pech voor jou dat de futenman vergeten was wat er ontbrak. Van de bloemen vind ik het laatste duinviooltje en het ruwe vergeet-mij-nietje het mooist.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 2. Hoi Dick,
  Heerlijke AWD serie. Leuke foto van de nieuwsgiere dames langs het kanaaltje. Maar ik ben vooral onder de indruk van jouw zonnedauw en vergeet mij nietjes, prachtige zachte tinten, en zo knap hoe je de zonnedauw niet rommelig hebt gefotografeerd, ik heb het al twee keer geprobeerd, maar steeds is het een rommetlje en zijn de kleuren te hard, ben wel benieuwd hoe jij dit hebt gedaan, hoe je een vrijstaande zonnedauw hebt gevonden 🙂
  Mooie serie van de futen, jammer dat meneer geen zin had ….
  De grasmus is top, die heb ik zelf vorige week ook erg mooi voor de lens gekregen.
  groetjes Ghita

  Like

  • De grasmus komt in mijn volgende AWD-blog weer voorbij. Ik kon hem later nog eens beter kieken.
   Naar vrijstaande zonnedauw moet je goed zoeken. Op deze dag was er nog weinig keus, nu staat er al veel meer…

   Like

 3. de Grasmussen zie ik overal momenteel maar jouw foto ervan is echt goed geslaagd. Ook de vliegende vogels staan er mooi op… Blijft toch lastig. Futen zie ik overal paren maar ja … als je met de boot in de natuur ligt heb je ook de hele dag zicht op deze tafereeltjes. Toch een leuke futenserie hoor.

  Liked by 1 persoon

 4. Je vogeltjes vind ik heel erg mooi; scherp en mooi van kleur ! Maar de macro foto’s die je maakt vind ik nog steeds het allermooist, hoe doe je dat toch telkens weer…..Groeten Adria

  Liked by 1 persoon

 5. Heerlijk wandeling Dick en ik ben er ook al even niet geweest. Kwam doordat ik in het gips zat. De AWD stond voor morgen (lees zondag) op de planning maar ook dat gaat weer niet door grrrr….. Ik geniet hier echter wel van jou beelden. De vogels en herten zijn natuurlijk alijd mooi om te zien maar de foto’s van het zonnedauw en het Ruw Vergeet-me-nietje zijn echt helemaal mijn ding. Prachtige opnames heb je daarvan gemaakt. Mijn complimenten. Heerlijk dat ik op deze manier toch even in e AWD ben geweest 🙂
  Groet, Helma

  Liked by 1 persoon

 6. dat was weer een heerlijke wandeling, wat zie je toch altijd veel in het AWD. De viooltjes stelen mijn hartje, wat zijn die schattig. Er is inderdaad veel te zien in het voorjaar, maar wat dit jaar niet lukt, op schrijven voor volgend jaar.

  Groetjes Von

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s