7 reacties op “Los Zand: april 2015

 1. Mooie gevarieerde serie, april was een maand waarin zoveel te zien was in de natuur en met veel mooie zonnige dagen, dus veel foto’s….ik heb ook nog wat liggen van april…
  Heerlijk die blauwborst, die heb ik dit jaar gemist, volgend jaar toch ook maar naar de groene jonker. De lage standpunt foto’s zijn erg goed geslaagd. Het lammetje is zo schattig, maar hij lijkt toch ook wel wat zielig te kijken, zou het door die zware groene dingen in zijn oren komen. Je sluit af met een schitterende zonsondergang.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Toch een hele leuke serie Dick en de variatie maakt inderdaad veel goed.
  De blauwborst had je mooi in je vizier zo en de fuut met zijn kleintjes zijn ook prachtige plaatjes. Buiten het feit dat ik je zonovergoten luchtfoto’s echt bijzonder mooi vind haal ik ook even de Snorrende Snor naar voren. Prachtig vind ik die. Een heerlijk blog.

  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 3. Al is het niet je perfecte blauwborst foto, ik vind em erg mooi, de vogel zit met zoveel overgave te fluiten ! En dan het arme lammetje met zn zware oorbellen, bijna sneu om te zien. Ook je zonsondergang heb je weer mooi vastgelegd, groetjes Adria

  Like

 4. Blauwborst en kauw staan er toch wel fraai op. Datzelfde geldt voor de fazant en de snor. Hier mag je best tevreden mee zijn.
  De zonsondergangen zijn schitterend geworden. Zo zie ik ze graag.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s