10 reacties op “Een mooie bijvangst

 1. Een heerlijk blog weer om van mee te genieten, de “weidevogelbloem” en sneeuwroem hebben mijn voorkeur maar de vrolijke beestenboel die daarna komen doen mijn hartje weer smelten. De slak is ook heel mooi.

  Liked by 1 persoon

 2. Bloemen fotograferen is ook heel moeilijk, dat heb ik zelf ook al menigmaal ondervonden. Toch zijn er heel mooie kiekjes uit voortgekomen. De mooiste vind ik echter die tuttige bloem (volgens jou) de hoogkant foto van de sleutelbloem.
  Origineel bedacht, “weidevogelbloem” haha. Nog nooit in het echie gezien maar wel heel prachtig.
  De toegift is ook leuk, een klein beeldverhaaltje.

  Liked by 1 persoon

 3. Mooie blog met inderdaad een prachtige bloem, de bijvangsten zijn ook niet mis, mooi zacht gefotografeerd, dat macro en bloemen werk dat ligt jou wel zo te zien. De boze zwaan is ook leuk.
  groetjes Ghita

  Like

 4. Prachtige blog weer, ook wel fijn dat je er afentoe een tip bij geeft ! De bloemen zijn natuurlijk heel erg mooi maar ook de wijngaardslak en de bruine kikker met de lichtbollen vind ik zeker heel erg mooi ! Dank je wel voor de mooie plaatjes , groeten Adria

  Like

 5. Lekker afwisselend blog Dick! Je hebt inderdaad hele mooie bijvangsten gedaan. De weidevogelbloem heb je er ook mooi op staan. En ik heb uit eigen ervaring ondervonden dat het nog niet zo makkelijk is. En het dierlijke toetje is zeer zeker ook goed te verteren.

  Gr. René

  Like

 6. Hoi Dick,
  een mooi gebied zo te zien. Ben er zelf ook nog nooit geweest maar de bloemen zijn rijkelijk vertegenwoordigd. Ook zijn ze heel mooi op de foto gezet met mooie zachte kleuren. Je dierlijke toegift mag er ook zijn 🙂 Als ik weer goed ter been ben ook maar eens die kant op.
  Groet, Helma

  Like

 7. Bloemen fotograferen inspireert de een meer dan de ander. Ik mag het bijvoorbeeld graag zien, maar ik waag mij er maar zelden aan. Elswout heeft in ieder geval voor de liefhebber veel te bieden.
  Mooi dat je de weidevogelbloem hebt gevonden. Er volgt vast meer op je blog. Mooie afsluiter.
  Groet, Kees

  Like

 8. Toch wel heel vreemd dat jij Elswout nu pas hebt ontdekt, ik kom er al een paar jaar graag, er is altijd wel wat te zien. Jij hebt er zelfs heel veel gezien! Heel bijzonder die ‘weidebloemen’ 😉
  Door de beplanting heen fotograferen mag ik ook graag doen, maar eerlijk gezegd vind ik een aantal van jouw beelden toch wat te wazig geworden, maar smaken verschillen. Gelukkig maar!
  Voor mij is het ‘lest best’. Je laatste foto van de kikker vind ik helemaal top!

  Groetjes Loes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s