9 reacties op “Op pad (Beekbergen 3)

 1. Hai Dick,

  Prachtige serie foto’s waarbij de zwijnen er natuurlijk bovenuit springen. Je hebt niet voor niets zoveel foto’s geplaatst. Erg mooi en misschien moet je maar blij zijn, dat het op behoorlijke afstand was. Zeugen zijn nogal agressief als er kleintjes zijn en kunnen keihard aanvallen.
  Ondanks de afstand heb je toch hele mooie platen kunnen schieten. Super om ze zo in het wild te zien.

  Groet,
  René

  Like

 2. Voor mij zijn de foto’s van de paden en zwijnen het meest aansprekend. De padden heb je mooi vastgelegd, in het bijzonder als met het lage standpunt. Een ontmoeting met zwijnen is altijd bijzonder, vooral ook omdat het je niet vaak overkomt. Jammer dat ze niet iets dichterbij kwamen, maar de beleving zal hoe dan ook geweldig zijn. Vroeger, tijdens kampeervakanties op de Veluwe, heb ik ze vaak gezien. De laatste jaren alleen nog in het Aardhuis.
  Groet, Kees

  Like

 3. Wow, wilde zwijnen met jongen. Wat een mooie ontmoeting, Dick. Je Zandhaarmos is prachtig geworden. Wat een mooie warme kleur ook. De padden springen er voor mij uit. Prachtig gefotografeerd. Mooie standpunten ook. En wat de pinksterbloem betreft: ’t is wat ik ook wel eens denk. Dat softe bij bloemen is prachtig, maar eens wat stevige kleuren daar is ook niets mis mee. Mooi blog. Groetjes, Joke

  Like

 4. Een heel gevarieerd blog met toch weer een schat aan belevenissen en waarnemingen. Je zegt helaas kwamen de zwijnen niet jullie kant op … voor de foto ja, maar voor je veiligheid? Ik zou toch niet dichtbij zo’n wilde zeug met biggen willen vertoeven. Lijkt me een beetje link.
  Hoewel veraf vind ik dat toch wel een leuke serie, die jonkies zijn toch prachtig. Jammer dat ze volwassen moeten worden.

  Like

 5. Een prachtig blog met een diversiteit aan natuurmomentjes. De Brahma kippen zijn altijd heel sierlijk en je hebt ze er dan ook heel mooi op staan. Je zandhaarmos vind ik ook super. Kikkers/padden komen ook mooi uit en het zwijn met de kleintjes zijn weer prachtig vereeuwigd. De 4 op een rij is ook heel mooi vastgelegd. Mooie trip heb je zo gemaakt 🙂

  Groet, Helma

  Liked by 1 persoon

 6. Weer een prachtige blog, ik vind de foto van de pad van voren (zonder het hinderlijke takje uit de vorige blog) echt super, maar ook de verlegen pad is leuk. De bomen in zwart wit doen het wat mij betreft goed en dan de zwijntjes, dat is super……geweldig om mee te maken.
  groetjes Ghita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s