6 reacties op “Op de knieën (Beekbergen 2)

 1. Prachtige serie, van de bloemen vind ik pluimhortensia 7 en de bosannemoon 6 favoriet maar de winnaar is de pad.
  Als je dat stokje nog weg kan toveren heb je een “over the top” foto 🙂

  Like

 2. Je bent behoorlijk creatief geworden met de bloemetjes en er zitten heel mooie tussen. Ook zo’n toevalstreffertjes , “dubbel mooi” De sneeuwroem nr. 1 vind ik het mooist maar ook de anemoon die omgevallen is.

  Like

 3. Ik moet zeggen dat je aardig je wg weet te vinden in de macro en ook de mooie standpunten Dick. Dit is dan ook echt genieten 🙂 Je pluimhortensia vind ik echt heel erg mooi maar je andere foto’s doen er niet voor onder. Ik hoop ook weer heel gauw de macro op te kunnen pakken even verder van mijn woning hihi……
  Groet, Helma

  Like

 4. Wat een mooie serie weer, de pluimhortensia ( foto 5) en de bosanemonenen ( foto 6) springen er voor mij uit. En de pad vind ik geweldig, ben benieuwd naar de volgende blog

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s