8 reacties op “Op de voederplek (Beekbergen 1)

 1. Hoi Dick,
  Jij hebt je wel vermaakt rond het huisje,. De goudvink is toch een heel leuke soort die zomaar even langskomt. Ik heb ook een zwak voor roodborstjes, dus jouw serie van dit vogeltje vind ik natuurlijk heel erg leuk. Maar ook de eekhoorn en het muisje zijn gaaf, leuk dat die ook nog langs kwamen. Heb je nog wel tijd gehad voor wandelen en fietsen 🙂 .
  groetjes Ghita

  Like

 2. Hoi Dick,
  een hele mooie en ook sfeervolle serie van al deze vogels. Heel jammer van de goudvink maar er zal zich ongetwijfeld nog wel een keer een moment voordoen om ze wel dichterbij te kunnen kieken. Dat tedere moment tussen die twee is echt heel gaaf om te zien 🙂
  Het eekhoorntje maakt me wel een beetje jaloers want die krijg ik nl nooit op de foto! Heerlijk dat je je zo hebt kunnen uitleven 🙂
  Geniet van het weekend.
  Groet, Helma

  Like

 3. Hai Dick,

  Tsjonge toplocatie daar hoor. De goudvinken en eekhoorn zijn de krenten in de pap, maar de rest staat er prachtig op. Lekker he, als je gewoon vanuit je huisje dit allemaal vast kunt leggen. Prachtig gedaan.

  Groe,
  René

  Like

 4. Zo te zien een prima plekje waar jullie op vakantie waren. Zoveel aanschouwen verveelt nooit. Het muisje vind ik erg leuk .. wat me doet denken dat het al een eeuwigheid geleden is sinds ik er zelf eentje gezien heb. Hier geen muizenplaag.
  Ook de eekhoorn is een favoriet. Ik vind overal in de tuin verstopte walnoten hoewel hier zover ik weet nergens een walnotenboom staat. Ze verstoppen ze dus wel maar vinden lang niet altijd alles terug. Van de vogeltjes is de roodborst wat mij betreft het best geslaagd. Super scherpe foto’s. Volgende keer zou je kunnen overwegen om een bakje meelwormen mee te nemen. Daarmee kun je een roodborstje zelfs tam krijgen want ze zijn er verzot op.

  Like

 5. Ook al zijn veel vogels vertrouwd, het neemt niet weg dat je ze mooi geportretteerd hebt. Natuurlijk zijn er krenten in de pap. Voor mij zijn dat de eekhoorn, veldmuis en goudvink. Het is hoe dan ook een mooie locatie, waar niet elke vogelhut tegenop kan.
  Groet, Kees

  PS Onderschat de AWD in maart en april niet. Er is nog verrassend veel te zien.

  Liked by 1 persoon

 6. Wat heerlijk om al dat moois om je heen te hebben op je vakantie-adres. De goudvinken zijn een prachtige soort. Jammer van dat onscherpe kusje, maar zo hebben ze wel wat meer privacy, Het eekhoorntje en de muis zijn voor mij de toppers van deze serie.

  Gr. René

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s