9 reacties op “Los Zand: maart 2015

 1. Toch weer een hele mooie serie hoor. Jammer van de zonsverduistering maar ach…… Je laat in in ieder geval weer een aantal hele mooie platen zien en dat is ook een lust voor het oog 😉 De “waaier” van het waterhoentje vind ik echt heel erg mooi 😀 Je ooievaars zijn ook heel mooi en vooral de vliegbeelden. Heel bijzonder op Grutto’s naast de polderbaan te zien!!! Het paartje krakeenden is werkelijk een prachtige foto! De kikkers zijn super helder in beeld gebracht.

  Groet, Helma

  Like

 2. Los zand is een geslaagde manier om foto’s van zeer verschillende momenten te laten zien. Er zitten een heleboel mooie momenten tussen, al schitteren de hazen door afwezigheid. De krak staat er goed op, de ooievaars zorgen voor mooie acties, de zonsverduistering heb je knap vastgelegd. Ook de grutto’s heb je mooi in beeld, waarbij jouw voorkeur ook de mijne is.
  De blauwe waas bij de mannelijke bruine kikker was mij vorig jaar voor het eerst opgevallen. Wel lekker dat je allerlei leven in je achtertuin kunt volgen.
  Groet, Kees

  Like

 3. Tijdens ons vaartochtje heb ik heel veel hazen gezien, boksend en wel … Het ooievaarspaar is leuk om te zien. Vooral hoe het misgaat met het nestmateriaal. Is toch weer zo’n momentje waar je juist bij moet zijn. De bruine kikker van voren is ook heel mooi. Het leukst vind ik echter de grutto en ben het met je eens over de mooiste uit die reeks.

  Like

 4. Leuke los zand blog, die toch niet zo los is, maart / voorjaar is toch wel het centrale thema, en de vogels….Leuk die ooievaars met zonsverduistering, toch wel een heel bijzonder moment, dat zo samenvalt. Unieke foto denk ik. De grutto werkte ook leuk mee, grappige foto met het enorme vliegtuig erachter. Leuk dat je ook in je achtertuin nog lekker wat kan fotograferen.
  groetjes Ghita

  Like

 5. Leuk weer zo’n verzamelblogje. Ik bedenk me nu ineens dat ik nog nooit een waterhoen heb gefotografeerd! Die van jou staat er prima op. De ooievaars heb je prachtig in beeld gebracht. Vooral het momentje van het vallende nestmateriaal. De grutto voor het vliegtuig is een unieke plaat! O ja, hazen zie ik regelmatig in de Arkemheen- of Eemnesser polder 😉

  Gr. René

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s