8 reacties op “Komen en Gaan…

 1. hoi Dick,
  Herkenbaar hoor, de foto’s die zich op je harde schijf opstapelen, ik loop ook flink achter met bloggen. Deze serie is weer schitterend, wat heb je die smienten mooi erop. Favoriet is voor mij de fuut, precies het juiste moment. De wintertaling werkte mooi mee, prachtige eendensoort. En wat een superfoto van de lepelaar.
  groetjes Ghita

  Like

 2. Ja dat bloggen; ik heb het maar opgegeven; qua tijd lukt dat me echt niet.
  En ik heb weer genoten van deze fijne serie, ken de plek, ook van de lepelaars en idd een takkenzooi haha!
  groetjes Astrid

  Like

 3. Ben ik even blij dat ik niet zoveel tijd als jij hebt om foto’s te maken! Op mijn harde schijf geen stapels nog te verwerken foto’s. 😉

  Het is een hele tocht geworden zo te lezen. De vliegende smienten zijn goed gelukt maar mijn favoriet is toch de wintertaling: een prachtvogel en helemaal als je hem zo mooi kunt fotograferen.

  Gr. René

  Like

 4. Hoi Dick,
  Zwelg maar lekker verder in je luxe probleem. Velen zullen met je willen ruilen 😀
  De weilanden intrekken levert de ene keer duidelijk meer op dan de andere. De topper van deze serie vind ik de wintertaling. Meestal zijn ze buitengewoon schuw, dus je mag je handen dichtknijpen met deze platen.
  Groet, Kees

  Like

 5. Dick wat een prachtige serie heb je hier geplaatst, ik vind het zo moeilijk kiezen, de fuut, de winterwintertaling diverse mooie foto;s, de smienten vliegend en dalend en dan zo’n mooie lepelaar, waar je zelf niet tevreden over bent, maar ik vind hem heel mooi, hij zit in zijn natuurlijke omgeving toch!

  Like

 6. Ik ken het gevoel van overal bij willen zijn en met dit weer de natuur intrekken. Helaas gaat dat voor mij even niet op want ik zit al bijna 14 dagen in het gips. Dit gaat ook nog een aantal weken duren dus ik kan nu wel mijn geschoten plaatjes van voor die tijd mooi gaan plaatsen (al had ik er liever op uit getrokken).

  Hier zie ook echt hele mooie platen voorbij komen en met name de wintertaling is supermooi. De lelepaars heb ik ook in de takkenbende en waar jij zonlicht had, had ik voor de tweede keer op rij miezer regen 😦 Je andere watervogels mogen er ook zijn zeg. Niks mis mee en je blog is echt genieten 🙂

  Groetjes, Helma

  Like

 7. Hai Dick,

  Nou, das een fijn luxeprobleem wat jij hebt.
  Prachtige serie foto’s toch, waarbij de eerste twee grutto-foto’s in het oog springen. Mooie spiegeling heb je daar. De wintertaling staat er schitterend op, maar de smienten doen er zeker niet voor onder. Dat zijn toch lastige klanten om op zo’n manier op de foto te krijgen.
  Erg mooi gebiedje daar, alleen jammer dat het vaak wat ver weg zit allemaal.
  Fijn dus als er zo’n wintertaling lekker dichtbij komt.

  Groet,
  René

  Like

 8. Wat een prachtige eenden zijn er toch, eigenlijk heb ik er geen verstand van maar de foto’s vind ik mooi vooral de wintertaling en de laatste vind ik een topfoto !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s