8 reacties op “Bij Nacht en Ontij

 1. Weer iets heel anders als je natuurblogs, Dick. Groot respect voor de manier waarop je deze nachtelijke sferen hebt vastgelegd!

  Like

 2. hallo Dick, een mooi blogje is dit geworden; fijne foto’s om te bekijken en leuk je uitleg erbij hoe dit allemaal tot stand is gekomen.

  Like

 3. Kenonne!!! Ik dacht dat ik aardig wat kon fotograferen maar als ik dit hier bij jou zie ben ik niets meer dan een groentje! Wat een mooie foto’s en wat een leuke en ook informatieve uitleg heb je erbij gegeven. Klinkt voor mij een beetje alsabracadabra maar gezien het resultaat wat je laat zien is dit echt vakwerk.
  Groet, Helma

  Like

 4. Wat een mooie serie, met veel mooie foto’s. Nachtfotografie vind ik ook heel mooi maar toch altijd wat lastig om te doen. Complimenten hiervoor. Als ik moet kiezen is foto 2 mijn favoriet.

  Like

 5. Dat is inderdaad weer eens iets volkomen anders. Soms fascinerende beelden. Het zal je aardig wat tijd gekost hebben om tot dit soort resultaten te komen. Volle prullenbakken zullen er wel bij gehoord hebben. Maar wat je hier zo laat zien is absoluut bijzonder. Ik doe je dat niet na. En dan bedoel ik niet dat de tijd mij hiervoor ontbreekt. Zeer fraaie beelden.
  Groet, Kees

  Like

 6. Dit is iets heel anders, maar je kan hier ook heel goed mee uit de voeten. Lijkt me allemaal niet zo makkelijk, zeker als ik naar de exif gegevens onder de foto’s kijk, meerdere belichtingen. Er zitten heel mooie tussen, zoals het cruqius gemaal. Ik merk dat ik de gebouwen met felle kleurtjes (neon verlichting) meestal niet zo mooi vind. De brug vind ik wel weer erg mooi, die is ook overdag wel leuk om te fotograferen.
  gr, Ghita

  Like

 7. Hoi Dick…

  Fantastische…waarbij de kleuren opnames van het grote schip mij erg
  aanspreken en de foto van de brug springen er wat mij betreft uit…
  Kan gedaan hoor…is geduld hebben hè…
  mooie kleuren en prachtig belichte opnames….super mooie
  blog!!

  gr. Nieske

  Like

 8. Wat een fantastisch mooie foto’s van de Symphonie. Als ik heel kritisch kijk zie ik hier en daar nog een klein tikkeltje (kleur)ruis, maar dat doet aan mijn bewondering voor deze prachtige foto’s niets af!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s