8 reacties op “Gebiedsuitbreiding

 1. Grappig, Dick om deze twee ‘gebiedsuitbreidingen’ weer even te zien: Een aantal jaren geleden maakten wij een flinke wandeling en kwamen langs beide landgoederen. Je hebt het weer fraai vastgelegd en beschreven

  Like

 2. Heel erg mooi weer ! Voor de bloem van het Groot Hoefblad vind ik schitterend, ik ben dr helemaal weg van……..en ik heb ook het idee dat je ze steeds mooier maakt met de macrolens. Groetjes Adria

  Like

 3. Heel verrassend deze nieuwe plaatsen. En dat is ook goed om soms eens ergens anders te kijken. Ik ben diep onder de indruk van je foto’s. Prachtig dat hoefblad en dat grote hoefblad heb je zelfs ontzettend mooi gefotografeerd. Ik vind dat met deze maar moeilijk maar jij draait je hand er niet voor om.

  Ook je mosjes zijn geweldig om te zien. Ik ben gek op mossen en mosjes.
  De vrouwelijke Hazelaar van foto 7 is ook een beauty.
  Een blog vol mooie genietmomenten.

  Groet, Helma

  Like

 4. Hai Dick,

  Prachtige afwisseling in je blog en dan ook nog eens prachtige platen. Van de flora vind ik vooral 14 en 18 er nog net iets bovenuit steken. Je foto’s van gebouwen zijn zeer fraai en het bruggetje is helemaal goed gezien. Je standpunt had eigenlijk nog een klein stukje naar links gemoeten. Dan was de brug helemaal perfect geweest.

  Groet,
  René

  Like

 5. Zo zie je maar, dicht bij huis liggen toch nog nauwelijks bekende gebieden. Als je bloemen e.d. wilt fotograferen heb je daar prima, uitdagende terreinen. Je hebt je duidelijk lekker uitgeleefd want er zitten een heleboel schitterende platen bij.

  Like

 6. ik loop achter met reageren op je blogs, deze had ik nog even gemist. Mooie afwisselende serie, dat Landgoed Koningshof is het onthouden waard, daar wil ik best ook eens een kijken (en kiekje) nemen. Eslwout ken ik wel, dat landhuis vind ik toch iets spookachtigs hebben, die zou je eens op een donkere dag, met dreigende wolken in HDR moeten fotograferen, dan kan het zo voor spookhuis door.
  De flora heb je weer heel goed, vooral de laatste foto van het bosanemoontje, die springt er voor mij uit. gr, Ghita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s