11 reacties op “Zon, Zee, Zuidpier…

 1. Volgens mij een heel geslaagde dag, ik vind het heerlijke plaatjes om naar te kijken. De scholekster, de steenloper en de zilvermeeuw met zijn leuke gekleurde oogjes. Ook de landschapsfoto’s met de groothoeklens hebben een goede compositie en zijn prettig om naar te kijken.

  Like

 2. Hier zitten echt mooie foto’s bij. Foto 6 laat zien hoe mooi een Aalscholver eigenlijk is. En de foto’s van de steenloper met de blauwe achtergrond vind ik ook prima gelukt. Groetjes

  Like

 3. Je beschrijft precies het gevoel dat ik enkele weken terug ook had. Relatief weinig te zien, en wat je ziet levert vertrouwde beelden op. De ene keer is het stukken aantrekkelijker dan de andere, maar daarmee vertel ik je niets nieuws. Ook ik kom in het najaar wel weer eens terug.
  Groet, Kees

  Like

 4. De natuur kan je inderdaad nou eenmaal niet dwingen maar……. het geeft ook weer gelegenheid voor het maken van andere plaatjes. Ik vind je meeuwen echt heel leuk om te zien maar de laatste serie geschoten met de groothoek vind ik echt prachtig!
  Groet, Helma

  Like

 5. Hele mooie serie, nr 6 (de aalscholver) en 17 (de steenloper) zijn favoriet voor mij, prachtige heldere foto’s ! Een lust om naar te kijken, groeten Adria

  Like

 6. Hoi Dick, het is bij de Zuidpier wel eens zo dat je (op meeuwen na) bijna geen vogel ziet, geen idee waar het aan ligt. Ik liep afgelopen tijd ook nog te denken om eens die kant op te gaan, maar ben toen toch naar de AWD gegaan…..Maar je hebt hier toch een paar erg mooie foto’s. de Aalscholver op het strand en de steenloper zijn mijn favorieten.
  groetjes Ghita

  Like

 7. Het was toch een prima locatie om die groothoek uit te proberen, mooie plaatjes opgeleverd. Wat is er mis met die vogelfoto’s. Ze zijn mooi kleurig, super scherp en allen portretjes. Actie is niet altijd het toverwoord.

  Like

 8. Hai Dick,

  De juiste lokatie, de verkeerde tijd. Mei is eigenlijk de beste tijd in de eerste helft van het jaar en oktober in de tweede helft. fan heb je de meeste kans op trekkers en dwaalgasten. Vorig jaar had ik prachtig een Jan-van-Gent in oktober op de pier op 5 meter afstand. Maar je steenlopers en de aalscholver zijn toch erg mooi hoor.

  Groet,
  René

  Like

 9. Ohh, ik had de reactie van Rene moeten lezen, dan was ik vandaag naar de AWD gegaan en niet naar de Zuidpier. Hoewel ik toch wel een paar mooie vogels heb gezien had ik er meer van verwacht, het weer was perfect, maar ook vandaag lieten de vogels het een beetje afweten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s