9 reacties op “De Tweede Lichting…

 1. hoi Dick, ja ik zie nu het verschil; helaas toen wij er waren vorige week maandag waren er geen sterhyacintjes meer of hebben we het over een andere ple?
  Wij waren bij de Overplaats naast de ingang van het Linnaeushof.
  Wel zagen we vlak bij de ingang nog een goudhaantje; helaas was ie me te snel.
  groetjes Astrid

  Like

  • Dat is inderdaad een andere plek. Ik was aan de overkant van de weg, naast het grote parkeerterreien van Linneaushof, in het Bennebroekbos.
   Overigens staat nu daar de hele middenberm vol met – vlgs mij – sneeuwroem!
   Groetjes, Dick

   Like

 2. De middenberm hebben we ook gezien al zag ik het aan voor sterhyacintjes want blauw. (mijn kennis van dat bloeiend spul is niet zo groot).
  Je hebt weer een mooi blogje gemaakt, heerlijk om naar je foto`s te kijken en te lezen hoe je gewerkt hebt.
  Groetjes Greet

  Like

 3. Wat een heerlijke serie. Ik heb dit jaar echt heel weinig bloemetjes gedaan…dus ik geniet hier van jouw prachtige composities en uitvoeringen. Vaag en mysterieus heeft toch wel mijn voorkeur. Je hebt er een paar hele mooie sfeervolle foto’s bij met zachte tinten en mooie scherptediepte. De kleine scherptediepte vind ik het mooist. Strak en registrerend spreekt mij toch wat minder aan merk ik als ik deze serie bekijk.
  groetjes Ghita

  Like

 4. Wat genieten weer van deze mooie kunstwerkjes, nr 15 en 16 zijn voor mij de mooiste ! Scherp met een hele mooie achtergrond. de D60 heb ik ook sinds een paar maanden en de live view is idd ideaal, heel fijn om mee te fotograferen en een macrolens heb ik nog niet maar ben driftig aan het sparen, zeker nu ik deze mooie plaatjes weer zie. Groeten Adria

  Like

 5. Dit is werkelijk genieten hoor. De Sterhyacinten hadden in eerste instantie mijn voorkeur totdat ik het hele blog bekeken en gelezen had. Ik zit hier werkelijk volop te genieten van al deze schoonheden met bokehbubbels, vage achtergronden en dan weer vage voorgronden en ook de scherpe opnames. De mooie lila en paarse kleuren zijn werkelijk heel fraai belicht. Een blog die ik met heel veel plezier heb bekeken en van begin tot einde van heb genoten.
  Groet,
  Helma

  Like

 6. Even weinig tijd en gelegenheid gehad, en dan zijn jouw blogjes bijna niet meer bij te houden. Ik heb ze wel allemaal gezien, maar reageer alleen bij deze, omdat die bloemetjes me nou eenmaal aanspreken. Wat een variatie weer. Nr 9a springt er voor mij wel uit, heerlijke kleuren, mooi scherpteverloop.
  Weet niet of het voor jou veel werk is, maar zo’n linkje onderaan naar de diashow van de hele serie zou ik best wel heel fijn vinden, dan kan ik ze rustig allemaal in het zelfde grote formaat bekijken.

  Groetjes Loes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s