5 reacties op “Poetsende Pluizige Pestvogels

 1. Hoi Dick,
  Ik heb weer genoten en zeker het eind gehaald met de mooie foto’s en gezellige schrijfstijl. Enne….. ik zou maar niet te bescheiden zijn: je bent volgens mij wel iets verder als beginnend fotograaf…….
  Groet, Ditta

  Like

 2. Hoi Dick,
  Ik denk dat je voorlopig wel verzadigd bent met pestvogels :-). Het is jammer dat de vogels een voorliefde hebben voor plaatsen waar veel takjes e.d. zijn. Met een wat rustigere achtergrond zouden de foto’s nog mooier zijn. Maar ja, dat is een luxeprobleem. Veel mensen zouden graag met je ruilen als ze de vogels zo zouden kunnen zien.
  Groet, Kees

  Like

 3. Je kunt vogels nou eenmaal niet dwingen om daar te gaan zitten waar jij ze graag wilt hebben. Bovendien vind ik deze blauw/groene/beige achtergrond echt niet verkeerd. Mooi contrast met de appeltjes en euhhh….. ik had ze heel graag zelf gemaakt! En nog wat: Hoezo beginnende fotograaf!!!!!
  Groetjes, Helma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s