11 reacties op “L’Amour est Bleu…

 1. Nou Dick, dat heb je mooi voor elkaar. Zonder een nat pak heb je toch een aantal knappe plaatjes kunnen maken, met een mooi laag standpunt. Hoe rustiger de achtergrond, hoe mooier vind ik. Ook de bokeh bubbles vind ik deze keer geen meerwaarde hebben. Een prachtige serie, die inderdaad een file wel waard is. Ik hoop dit ook nog eens te doen.
  Groet, Kees

  Like

 2. Wat een mooie serie, waarbij ik foto 8, 11 en 12 het mooist vind. Lijkt me zo gaaf om eens mee te maken. Helaas is dit niet te plannen, en ik baalde dinsdag ook stevig op mijn werk omdat ik geen vrij kon krijgen, want ik had al gezien dat dit de dag voor de kikkers moest worden…volgend jaar nieuwe kansen. 🙂

  Like

 3. Een hele mooie serie Dick, bij de laatste foto is de blauwe kleur goed te zien, foto 1 heeft een mooie duidelijke spiegeling. 6,8, 10 en 11 zijn ook heel mooi. Jammer dat het zo’n korte periode is om ze vast te leggen maar jij hebt ze toch maar 🙂

  Like

 4. Gelukkig heb je ze iets dichterbij ook gevonden. En wat een mooi laag standpunt heb je weten te nemen. Heel verstandig om tot iets later daar te blijven. Dan wordt het licht inderdaad mooier en dat is heel goed te zien aan je foto’s.

  Groetjes Von

  Like

 5. Het is toch een erg leuke serie geworden van zo’n beesten die toch niet alledaags zijn. Ik heb ze nog nooit gezien hoewel ik er niet erg ver voor hoef te reizen.
  De gespiegelde paring vind ik de mooiste en je laatste foto ook … Op allemaal zit mooi licht en een mooie lichte kleur.

  Like

 6. Nondeju……. prachtige platen Dick en ook het lage standpunt is fantastisch.
  Hier in het West-Friese zitten ze ook niet maar dat weet jij als geen ander 😉
  Ik hou het maar bij groene kikkertjes. Voor jou een compliment want er zitten werkelijk prachtfoto’s bij. Die van dat kikkerdril is ook een hele fraaie!
  Groetjes, Helma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s