6 reacties op “Schapen en Geiten – 1

 1. De “schapen”foto’s vind ik het mooist, ze hebben echt fotogenieke koppen en met lammetjes erbij is al helemaal vertederend. En de laatste. de spitser, is ook prachtig ! Groeten Adria

  Like

 2. Reeën zie je in deze tijd van jaar wat vaker dan in de zomer. Beschutting, vooral door varens, speelt dan een grote rol. De Van Limburg Stirum duinen vormen een interessant gebied. Het is nauwelijks voor te stellen dat daar ooit een kanaal was. Het gebied is echt spectaculair veranderd. Rust krijg je daar volop. Het is één van de stilste gebieden en ideaal voor rustzoekers. Qua wilddichtheid lijkt het wat minder dan elders.
  Groet, Kees

  Like

 3. Heel mooi ondanks de matige lichtomstandigheden. De foto van de VLS-vallei vind ik echt supermooi gemaakt! Ook de reetjes zijn geweldig om te zien zeker als je ze niet eerder hebt kunnen vastleggen. De AWD is zo groot dat je inderdaad af en toe en nieuw stukje kunt verkennen en zowaar voor verrassingen komt te staan. Die geiten met jong heb je ook echt heel mooi vereeuwigd.
  Groet, Helma

  Like

 4. De laatste keer dat wij een bezoek brachten aan de AWD hebben wij voor het eerst ook eens ingang de Zilk genomen en ook ons viel het op dat het landschap hier beslist anders is dan bij Panneland of Oase. Je hebt een prachtige reportage gemaakt, Dick, met hele mooie beelden van de reeën en schapen. Complimenten. Binnenkort ook maar weer eens heen op een doordeweekse dag.
  Groet, Ditta

  Like

 5. Deel 1 had ik ook nog niet gezien, ook een leuke serie, maar deel twee spreekt mij iets meer aan. de reegeiten blijven supergaaf om te zien, ik moet toch ook maar weer eens die ingang nemen.
  groetjes Ghita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s