12 reacties op “Het Spoor Bijster…

 1. Leuk die mosjes, ik krijg meteen zin om ook voor het kleine spul te gaan. Ik vind 11b mooier, met de iets kleinere scherpte diepte, verder vind ik 15 en 19 heel mooi.
  groetjes Ghita

  Like

 2. Je weet hoe ik over mosjes denk en je maakt me hier ook heel blij mee 🙂 Ik had al wat op mijn telefoon voorbij zien komen maar nu ik ze op de pc zie is dit echt fantastisch. Ik vind het ook zo geweldig om te zoen 🙂 Ik heb hier echt enorm zitten genieten. Mijn omplimenten.
  Groet, Helma

  Like

 3. De haarmosjes kunnen mij niet inspireren. Dat neemt niet weg dat ik bewondering heb voor wie ze mooi in beeld kan brengen. Bekertjesmossen vind ik een stuk boeiender. Je hebt je lekker uitgeleefd en hebt er bovendien een aantal mooie platen aan overgehouden.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s