11 reacties op “Flore Pleno

 1. Nou, het voorjaar en met name de bijbehorende temperatuur gaat dit weekend toch echt beginnen hoor. De mooiste foto’s vind ik alle hoogkantfoto’s in deze serie. Het is wel een bijzondere bloem, ik wist helemaal niet van het bestaan ervan. Is dit een kweekversie of echt eentje uit het wild?

  Like

 2. Prachtig , zo subtiel genomen. Nummer 6 springt er voor mij uit ; heel erg mooi vastgelegd ! Ik had ook nog nooit van de dubbelbloemige gehoord, toch maar eens beter opletten…..Groeten Adria

  Like

 3. Ik heb helemala nog geen sneeuwklokjes gefotografeerd en loop dan ook hopeloos op achter. Ik laat het dit jaar dan ook maar voorbij gaan. Deze dubblele sneeuwklokjes zijn echt mooi en weer even anders dan de traditionele. Ik ga geen favoriet aanwijzen want ze hebben allemaal hun charme. Nee, foto 8 is echt niet te druk. Ik vind het juist mooi als er op de achtergrond een paar wazige klokjes staan.
  Groetjes, Helma

  Like

 4. Sneeuwklokjes inspireren heel veel mensen. Een goed idee dus om een andere variant te kiezen. Het heeft je in ieder geval wel originele platen opgeleverd. Het is toch steeds weer een flinke opgave om de bloemen zo in beeld te krijgen als je wilt. Ik denk dat je met deze reeks best tevreden mag zijn.
  Groet, Kees

  Like

 5. Ik vind het echt moeilijk om een sneeuwklokje goed op de plaat te krijgen. Wat ik hier zie, ziet er erg mooi uit! Nog wel dubbele sneeuwklokjes ook……. mooi die kleuren van de krokus. Heerlijk blog weer.
  groet, Sarah

  Like

 6. De foto die jij net wat te druk vindt, is voor mij een van de mooiste, lekker sfeertje, De foto’s daaronder vind ik ook heel geslaagd.
  Je hebt leuk gespeeld met de krokussen, maar het is wat jammer dat er zoveel zandkorreltjes op zitten. Is mij ook wel eens gebeurd, en zoiets zie je altijd thuis pas ;-(

  Groeten Loes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s