7 reacties op “Spelen met vuur…

 1. Goh Dick, wat een bijzondere plaatjes en dat met een beetje rook. Je moet er maar opkomen. De originele versie fotootje 2 is erg mooi maar met al die kleurtjes en andere effecten ben je wel heel creatief bezig geweest. Een goede manier om paint shop goed te leren kennen.

  Like

 2. Wauw, wat een creativiteit, leuk hoe je laat zien hoe je zo’n foto opbouwt inclusief welke bewerking je erop loslaat, de eerste 2 regenboog foto’s vind ik heel mooi, de foto’s daaronder vind ik iets teveel bewerkt, de rookfoto met de paarse en witte kleuren vind ik ook erg mooi. Ook met een witte achtergrond vind ik het er heel goed uitkomen. Leuk om te zien, want ik vroeg me steeds af hoe mensen nou dit soort foto’s maken.
  groetjes Ghita

  Like

 3. Prachtig om te zien maar ook heel bewerkelijk. Wat je beschrijft in je bewerkingen is neit voor mij weggelegd hahahahaha…. maar ik moet zeggen dat ik wel zit te genieten van deze prachtige gekleurde platen en de diversiteit aan creaties!
  Groetjes,
  Helma

  Like

 4. Wat geweldig dit. Spekkie naar m’n bekkie. Ook duidelijk uigelegd, nu maar wachten tot het regent en dan duik ik ook de zolder op! Lekker relaxed zeker met die lavendel geur 🙂 geweldige foto’s!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s