15 reacties op “De Zeven van Zandvoort

 1. Hoi Dick, heel fijn die link naar de diashow, dat kijkt erg prettig.
  Jij hebt er meer over dan ik, bij mij slechts 9 van de 500. Maar ik heb zo te zien veel strenger geselecteerd, schaduwen over de vogel betekende voor mij prullenbak, en door al die takken heb je nou eenmaal veel schaduwen. Toch stoort het bij jou niet, het is een prachtige serie geworden, en inderdaad heel wat mooier dan die in Hoofddorp.
  Ik mis die met de zwarte haarverf 😉 ik had trouwens het vermoeden dat daar wat verkeerde bewerking was geweest? op die plek kon je met jouw lens nl. nooit die vervaagde achtergrond hebben.
  Ik moest vandaag ook maar eens een blogje gaan maken…..

  Groeten
  Loes

  Like

  • ik ben nog niet zover dat ik snel weggooi en die schaduwen vind ik soms wel wat hebben…
   Die met de zwarte haarverf was leuk voor FB maar niet voor mijn blog. Het zal wel een raadsel blijven, maar ook in de onbewerkte foto is dat zo. Ook de vage achtergrond is er echt wel met mijn lens! Ik geef toe dat ik bij enkele foto’s wel wat achtergrondvervaging heb toegepast, maar bij deze was dat niet nodig… Jammer dat ik hem hier niet kan laten zien.
   Groet, Dick

   Like

 2. Wauw, wauw en nog eens wauw … En stikke jaloers natuurlijk. Prachtplaten Dick en ja …. 600 foto’s is zwaar sjouwen haha (staat in dezelfde zin)
  Takkenfoto’s zijn takkenfoto’s ook daarin heb je gelijk. Maar deze resultaten zul je nooit meer vergeten want beter is bijna niet mogelijk.

  Like

 3. Wat een mazzel als je met zulk mooi zulke prachtige vogels voor de lens krijgt, wat een gave vogels zijn het toch ! Pestvogel 10 krijgt van mij een 10 , supermooi ! Groetjes Adria

  Like

 4. Oh oh Dick, die pestvogels, het is een komen en gaan van foto’s en vooralsnog heb ik ze nog niet gespot laat staan op de plaat gezet! Jij hebt echt mazzel en wat heb je ze mooi vastgelegd. Grt, Sarah

  Like

 5. Ik ben me aan het verlekkeren aan je serie pestvogels. Heb net ook de blog van Loes bekeken. Wat is het toch een prachtige vogel! Hopelijk krijg ik nog eens de kans net zo’n mooie serie te maken. Je had het licht mee, maar de takken tegen. En zo is er altijd wel wat om over te zeuren. Maar ik zou heel blij met zo’n serie zijn!

  Gr. René

  Like

 6. Wat zijn ze mooi! Maar zit hier ook wat van woensdag bij? Ik vind pestvogel foto 8 de allermooste en ook 7, 3 en 1 zijn foto’s die ik graag had gemaakt, mijn serie bestond uit alleen maar takkenfoto’s, dus ik hoop toch nog een keer terug te gaan (als de vogeltjes nog even willen blijven).
  groetjes Ghita

  Like

  • Dit zijn alleen foto’s van afgelopen maandag, Ghita. De opbrengst van woensdag was matig.
   Ik zie ze op waarneming.nl al twee dagen niet meer ingevoerd staan….
   Groetjes, Dick

   Like

 7. Geweldig deze Pestvogels. Ik hoop ze ook ooit nog eens te zien maar ik ben dan et niet vrij of het is pokkeweer. Jij laat echt ene hele sfeervolle reeks voorbij komen en daar ben ik tich wel wat jaloers op hoor.
  Groetjes, Helma

  Like

 8. Ik was ervan overtuigd dat ik al gereageerd had, maar blijkbaar is dat niet zo.
  Nadat we elkaar in Zandvoort getroffen hebben, hebben de vogels zo te zien nog een aantal mooie plekken opgezocht. Je hebt een mooie serie kunnen maken. Met voldoende geduld kon je daar goed aan je trekken komen op maandag. Het was echter niet makkelijk om foto’s te maken die niet te druk waren, of waarbij takken en/of schaduwen niet te hinderlijk waren. Je zult ongetwijfeld tevreden zijn.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s