11 reacties op “Sneeuwdruppels

 1. Hoi Dick!!

  Mooie blog…het nieuwe leven bot uit en geeft
  alvast een voorproefje van de Lente…
  Prachtige macro’s, maar ook de Ooievaars foto is prachtig…
  Ik hoop dat het IJsvogeltje aan je went en je de kans geeft
  om hem mooi te portretteren!!

  gr. Nieske

  Like

 2. Het lijkt erop dat de lente in zicht is, de eerste verschijnselen zijn door jou mooi vastgelegd. Ik vind in deze de scherpere sneeuwklokjesdruppels mooier dan de schimmige en dat ijsvogeltje … Altijd leuk, ook al is het ver weg. Die tak gaat ie vast benutten als je hem strategisch geplaatst hebt.

  Like

 3. Oh, jouw blog doet heel erg voorjaarsachtig aan, terwijl ik het vandaag op de fiets toch maar berekoud vond. Ik vind de eerste foto van het sneeuwklokje heel mooi, en ook de mosjes met de zachte kleuren zijn prachtig. Als je de ooievaars niet gaat volgen, heb je nu wel een ander projectje: de ijsvogel.
  groetjes Ghita

  Like

 4. Prachtige foto’s , ook leuk om te zien hoe je zit te stoeien met onderbelichten en overbelichten, komen toch mooie plaatjes uit. We gaan gelukkig het voorjaar weer in !
  Vr. gr. Adria

  Like

 5. De druppels op het eerste sneeuwklokje vind ik werkelijk heel erg mooi.
  Jammer dat je maar blauwe sterhyacint kon vinden want die zijn zo mooi van kleur.
  ook je mosjes vind ik heel erg geslaagd en dit mag ik dan ok heel graag zien.
  Gaaf die ijsvogel. Ik heb er ook weer een ontdekt maar net als jij zat die ook te ver en heb ik hem ook als bewijsplaatje. Zou gaaf zijn als ie je wat beter leerde kennen dan kan je er nog hele mooie platen van maken.

  Groetjes, Helma

  Like

 6. Je bent al flink op de macro tour. Ik heb die inspiratie nog niet gevonden. Sneeuwklokjes 2 en 3 spreken mij meer aan dan 1, maar dat is zoals gebruikelijk een kwestie van smaak. Het zegt niets over de kwaliteit van de foto. Ook bij de andere variaties op een zelfde thema speelt dit een rol. Je hebt in ieder geval je hart al weer flink kunnen ophalen. En de ijsvogel? Een mooi bewijsplaatje om te beginnen. Nu maar veel tijd investeren.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s