6 reacties op “De Natuur Roept…

 1. Jij hebt inderdaad niks te klagen over je bezoek aan de AWD,. Werkelijk prachtige foto’s van de wilde zwanen (ik was er 3 februari en geen zwaan te vinden grrrr……) Ook je staartmeesjes zijn hele mooi plaatjes maar de goudhaantjes zijn echt DE foto’s in dit blog. Je klapekster mag dan een “bewijsplaatje” zijn, hij is toch wel duidelijk te herkennen. Ik moet het van mijn vrije dagen hebben en dan is het niet altijd mooi weer om heen te gaan.
  Groet, Helma

  Like

 2. Hoi Dick,
  Bekende soorten, deels vergelijkbare ervaringen. In het infiltratiegebied heb ik meer geluk gehad met de wilde zwanen dan jij. In het Zwarteveldkanaal boden ze genoeg kansen op mooie plaatjes. De klapekster is nauwelijks te benaderen. Ik heb hem op drie verschillende dagen gezien en elke keer was het hetzelfde verhaal. Croppen van foto’s is dan onvermijdelijk. De goudhaantjes zijn een prachtige bonus van een mooie dag. Je hebt er een mooie serie aan overgehouden.
  Groet, Kees

  Like

 3. Niet te geloven dat je zoveel goede foto’s van het goudhaantje hebt weten te maken, en ook dat staartmeesje, knap hoor, dat doe ik je niet na.
  Wilde zwanen en Zaagbekeenden zijn altijd prachtig om te zien, maar het is niet gemakkelijk om er wat anders van te maken dan standaardplaten. Die je overigens wel heel netjes gemaakt hebt.
  Leuke bijpassende titel en verhaal.
  Groeten Loes

  Like

 4. Mooi verhaal weer Dick en een mooie opbrengst aan foto’s. De ADHD-tjes (ofwel de staartmezen en het goudhaantje) vind ik de mooiste van de serie. En gelukkig hebben de vossen ook nog wat anders te eten in de AWD dan kroketten en hondenbrokken. Hert lijkt me toch een stuk smakelijker voor ze.

  Gr. René

  Like

 5. Hoi Dick,
  Ja..Klopt Dick ..Wij waren ook in Zandvoort bij de Pestvogels.
  Ik hoorde later pas van Ghita dat jij Dick Vermeij was ..wel bekend van naam maar voor mij nog niet bekend qua gezicht.. Je blog is prachtig Dick .. En ik snap ook niet waarom we elkaar nog nooit gesproken hebben in de awd ..maar dat gaat zeker wel eens gebeuren
  Groetjes Henk

  Like

  • Dat denk ik ook Henk. Ik weet nu waar ik op moeten letten (man met sigaartjes,toch?) 😉
   Ook jij hebt een mooie blog,ik heb daar al eens eerder rondgekeken….
   Groet, Dick

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s