10 reacties op “De Mist in…

 1. Toch een mooie sfeervolle serie, maar volgens mij was het nog donkerder toen als afgelopen vrijdag toen ik ineens in de mist liep. het etende damhert, de foto van het zwarteveldkanaal en de wilde zwanen vind ik de mooiste van deze mistige serie.
  groetjes Ghita

  Like

 2. Niks mis met deze serie in de mist maar ik kan me voorstellen dat een beetje zon erbij nog veel meer sfeer geeft aan de foto’s. Toch zijn deze echt wel mooi zoals het damhert wat aan een boom staat te knabbelen of de grove dennen. Wij zouden afgelopen zaterdag die kant op maar door de sneeuw was de reis net iets te ver.
  Groet, Helma

  Like

 3. een genot vh oog…. wij waren die dag heel vroeg en hadden nog wat zon erbij maar ook wij werden verrast door ineens de mist… en de kou maar je hebt het wederom weer mooi weergegeven, bedankt v het mogen aansschouwen…

  Like

 4. Mist zorgt dan wel voor een bijzonder sfeertje, je levert wel veel kleur in. Zo’n wat mystieke omgeving heeft beslist ook wat en kan ook mooie beelden opleveren zoals je laat zien. Hoe anders was het vandaag (27 januari).
  Groet, Kees

  Like

 5. Het was inderdaad erg grauw en mistig die dag, maar dat is toch ook wel weer een leuke uitdaging. Sommige van je foto’s vind ik wel héél erg donker, zoals damherten, eend en zwanen. Vooral bij de zwanen stel ik me voor hoe mooi die foto’s zouden zijn meer belichting.

  Groet Loes

  Like

 6. Hoi Dick…..

  Ze hadden idd die dag een mooie dag voorspeld, met ’s ochtends wat mist, maar de zon zou er doorkomen…tja nee dus!!
  Maar maakt niet uit een goede fotograaf moet met alle weertypen kunnen fotograferen,….
  en dat kun je…prachtige blog, mooi al die mistige beelden!!

  gr. Nieske

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s