8 reacties op “Naar de Chinees…

 1. Super mooi dat festival, heeft mooie foto’s opgeleverd, ondanks dat je zegt dat ze niet moeilijk te fotograferen zijn ben jij toch degene die de compositie en belichting kiest en dat is je heel goed gelukt 🙂

  Like

 2. Wat een onverwachte, en vooral kleurrijke beelden. De scherpte is bovendien top. De truc met de drie verschillende beelden en ze samenvoegen met de juiste software geeft fotografie weer een extra dimensie. Het resultaat mag er zijn. De kou trotseren is wel de moeite waard geweest.
  Groet, Kees

  Like

 3. Ik ben helemaal perplex!!!! wat een geweldige serie en wat een schitterende platen van dit festival. Zo helder en scherp en dan ook zo kleurrijk. Ik begreep dat je ze in HDR had gemaakt maar hoe heb je dit gedaan met de zwarte achtergronden. Was het daar zo donker of heb je daar ook nog iets in gedaan. Maakt verder ook niet uit hoor want ik zit me hier toch een partijtje te genieten! Een heel dik compliment.

  Groetjes, Helma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s