6 reacties op “Zes Spelden in een Hooiberg

 1. Hmmm….. spelden in een hooiberg zeg je, maar ik vind je Goudhaantje best wel mooi eerlijk gezegd! De eerste zaagbekken ogen wat donker maar de latere staan er wel weer mooi op. Je kan ook echt zien dat je donker weer had maar dat hebben we nu eenmaal niet in de hand. Baardmannetjes ben ik zelf nog nooit tegengekomen in de AWD helaas. Het winterkoninkje mag er ook zijn. Je hebt die jeel mooi vrij kunnen kieken. Ook je opvliegende wilde zwaan is heel goed gelukt. Ik moet dit allemaal nog maar zien klaar te spelen.
  Groet, Helma

  Like

 2. Ja, ik had gelezen dat er bij het kromme Schuster baardmannetjes zaten. Ik heb ze vorig jaar trouwens gehoord en zien wegvliegen bij het zwarteveld kanaal. In jouw serie is ook goed te zien dat het van dat donkere weer was, en toch vind ik de foto’s heel goed. Goudhaantje en winterkoninkje zijn top, de zaagbekken heb je mooi dichtbij. De eerste foto van de wegvliegende wilde zwaan vind ik ook super.
  groetjes Ghita

  Like

 3. Zo gaat het vaak. Je hebt een doel, maar het loopt vaak anders. Geen baardmannetjes – die ik ook nog nooit gezien heb – maar wel mooie platen van een goudhaantje en winterkoninkje. De wilde zwaan heeft je ook mooie opnamen opgeleverd. Niet tevreden? Nog een keer gaan. Het roodborstje is een mooie afsluiter.
  Groet, Kees

  Like

 4. Goudhaantje is een mooie vangst, je tweede winterkoninkje is top, en die opstijgende wilde zwaan mag er ook zijn! Jammer van de baardmannetjes, maar wel weer een leuk geschreven verhaal en dat is ook wat waard 😉

  Groet
  Loes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s