13 reacties op “Amsterdam Licht Festival 2014/2015

 1. Een heel kleurrijk blogje, leuk om te bekijken op zo’n kleurloze hefstdag als vandaag. Niet alle obljecten spreken mij aan, maar er zitten toch een paar leuke bij ( de kas van de hortus, het kaartenhuis, het spookschip, en het Chinese restaurant. Toch een aardige wandeling, en dan heb je nog een deel gemist. Knap gefotografeerd, want nacht fotografie is toch weer iets heel anders dan natuurfotografie.
  groetjes Ghita

  Like

 2. Het is een kunst op zich om dit spektakel weer te geven zoals je je dat voorstelt. In ieder geval geef je hier een mooie impressie van wat er te zien was. Nachtfotografie is toch een vak apart. Ik heb er nog nooit mee geëxperimenteerd.
  Groet, Kees

  Like

 3. Een vorm van fotografie die ik zelf nog nooit geprobeerd heb. Ik vind dit wel fantastisch om te zien. Wat een kleuren en wat heb je mooie objecten in beeld gebracht die ook nog eens mooi helder overkomen. Ik denk dat je dit toch meedere malen meot hebben gedaan om dit zo mooi te kunnen weergeven.
  Groet,
  Helma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s