10 reacties op “De Mooiste Foto’s van 2014

 1. Hoi DIck,
  Zie je nu dat je best kunt kiezen en kortere blogs maken?
  Geintje hoor, want ik vind je blogs altijd leuk en onderhoudend, dus vooral doen wat je zelf fijn vindt.
  Je hebt voor je jaaroverzicht een gevarieerde selectie gemaakt. de Manpadmosjes vind ik super, heb je die ook als kerstkaart gebruikt?
  De Super Bowl is trouwens ook grote klasse.

  Voor zo meteen een goede jaarwisseling, voor het nieuwe jaar veel geluk en gezondheid, en natuurlijk veel mooie fotomomenten. Je hebt het afgelopen jaar een enorme spurt gemaakt, je foto’s worden steeds beter, ga zo door, ik geniet steeds van je verhalen, en we ontmoeten elkaar vast wel eens ergens in het veld.

  Groetjes Loes

  Like

 2. Mooie en afwisselende serie, die superbowl is super! Maar ik zie meer prachtplaatjes zoals de herten in silhouet, de zwetende zwam, de eiafzettende libel en die prachtige mosjes met lichtjes erin. Ik wens jou een heel goed, gezond 2015 met wederom mooie fotomomenten.
  groetjes Ghita

  Like

 3. Hoi Dick,
  Ook jou is het gelukt om een heel fraai gevarieerd jaaroverzicht te maken. Het is en blijft een lastige, maar tegelijkertijd o zo aantrekkelijke opgave. Je krijgt zo een prachtige kans om heel 2014 nog eens door te nemen. Je laat hier een aantal juweeltjes zien die naar meer smaken.
  Hier ligt je uitdaging voor 2015. Veel geluk, en plezier in de natuur.
  Groet, Kees

  Like

 4. Gelukkig Nieuwjaar Dick en het was genieten om naar je foto’s te kijken. Daar gaan we in 2015 gewoon mee door natuurlijk. Mooie keuzes uit elke maand en sommige kende ik nog niet. Het silhouet bijvoorbeeld, erg mooi en de zwetende porseleinzwam is helemaal prachtig.

  Like

 5. Hoi Dick,

  Prachtig jaaroverzicht met schitterende foto’s. Ik geloof dat ik jouw blog niet volg, daarom mis ik dus een hoop mooie foto’s van jouw in de daar bijhorende blogs.

  Ik ga je vanaf nu volgen, zodat ik lekker met je mee kan genieten, wat je zoal allemaal vastlegt in de Nederlandse natuur.

  Groeten en de beste fotowensen voor 2015
  Remco

  Like

 6. Hoi Dick……….

  een fantastische jaaroverzicht…
  daar heb ik wel wat favorieten bij…
  nr. 2 met de dauw en rijp…prachtige foto en de foto met de
  de druppels onder de paddenstoel! prachtig en dan wil ik de andere
  foto’s niet te kort doen want ze zijn stuk voor stuk mooi…
  Verder wil ik jou/jullie een goed en zo gezond mogelijk 2015
  wensen met veel mooie foto momenten!!

  gr. Nieske

  Like

 7. Hoi Dick,

  een prachtige afsluiting met mega supermooie platen. Het is inderdaad moeilijk kiezen in zo’n item maar je laat hier hele fraaie en soms ook bijzondere opname zien. Ik vind al je foto’s fantastsich maar januari en februari als ook september en oktober zijn voor mij de uitschieters.

  Ik wens jou en al je dierbaren een heel mooi, gelukkig
  maar ook vooral een gezond 2015.

  dat we ook in dit nieuwe jaar weer van elkaars foto’s en mooie momenten
  mogen en kunnen genieten.

  Like

 8. Dick, dit is een heel mooi jaaroverzicht geworden. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk kiezen was want ik heb het afgelopen jaar heel veel mooie blogs van jou voorbij zien komen. Ik ga geen keuze uit de foto’s maken, want ze zijn allemaal het bekijken zeer waard. Ik wens je een gezond en fotofantastisch 2015 toe. Groetjes Annemarie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s