7 reacties op “PaddoFinale: Het Geheim van de Stuivende Stuifzwam

 1. Wat een mooie paddoblog weer, en het geheim onthult 🙂
  En ik heb een paddenstoelen naam geleerd die ik wel heel leuk vind: zemelige donsvoetjes, heel schattig. De foto met het groepje zwammen met trio onbekend vind ik de mooiste denk ik, hoewel de stuivende stuifzwam (kan zo uit een Suske en Wiske komen) ook heel geslaagd is. De blogjes van jou waren zonder meer inspirerend en leuk om te volgen, ik besef dat ik dit jaar te weinig paddenstoelen heb gedaan…dus weer wat voor het lijstje van 2015, meer paddo’s.
  groetjes Ghita

  Liked by 1 persoon

 2. Ik denk dat ik uit de hele reeks dit blogje wel het leukst vind als ik dat mag zeggen. Vooral de stuifzwammen maakt het heel spannend en die zijn ook heel goed gelukt. Wat Ghita zegt vind ik ook, grappige namen hebben sommige en ook ik moest aan Suske en Wiske denken. Het waaierzwammetje met druppel is ook erg mooi en de landingsbaan voor de mug ook.
  Fijne zondag nog.

  Liked by 1 persoon

 3. Wat goed dat je het grote geheim hier onthuld hebt. Wel een beetje “lowtech”, maar dat mag de pret niet drukken! Het heeft je prachtige beelden opgeleverd. En nu we het paddoseizoen hebben afgesloten kunnen we aan een strenge winter beginnen! 😉

  Gr. René

  Like

 4. Ik heb hier wel zo zitten te genieten!!!!!!
  Wat een rpachtg blog met eem mooir diversiteit aan schitterende zwammen en zwammentjes.
  Ook je “stuifzwam wolken” zijn helemala geweldig! Helemaal super.

  Groetjes, Helma

  Liked by 1 persoon

 5. Je verrast ons hier opnieuw met een aantal schitterende beelden. Het geeft tegelijkertijd de onbegrensde mogelijkheden van de combinatie macrofotografie/paddenstoelen aan. Een hele mooie diversiteit laat je hier zien. De stuivende zwammen zijn heel knap gedaan. Bedankt voor het kijkje in de keuken.
  Ik wens je een prettige jaarwisseling en voor 2015 veel geluk, een goede gezondheid en veel plezier met fotograferen.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s