5 reacties op “Vele Tinten Grijs

 1. In deze tijd is het vaak wat moeilijk om inspiratie te vinden, zeker omdat het vaak somber weer is. Je moet een onderwerp zien te vinden, dat daar relatief weinig hinder van heeft. Zwammen en macro kan dan de oplossing zijn. Ondanks de moeilijke omstandigheden heb je hier een paar knappe platen tussen zitten, vooral van de groene schelpzwam, geweizwam, porseleinzwam en taailing.
  Prettige feestdagen. Kees

  Like

 2. Ik begrijp niet helemaal waarom je zegt dat dit blog wat kleurloze plaatjes oplevert want dat vind ik nl helemaal niet. Die Oranje Aderzwam is super maar ook die Meniezwammetjes. Dit in ieder geval als het om kleur gaat. Verder vind ik het echt hele mooie zwammen zoals de Groene Schelpzwammen
  en de lamellen daarvan. En zo zijn er nog een aantal hele mooie foto’s te zien. Ik had ze in ieder geval heel graag willen maken!

  Groet,
  Helma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s