7 reacties op “Herfst in de AWD

 1. Hoi Dick,

  Ja dat Zwarteveldkanaal, het bruggetje, is ook een van mijn favoriete plekjes in de AWD. Weer een mooie serie. Die allerlaatste foto is echt top. Trouwens, afgelopen zomer heb ik in de AWD juist heel erg veel vlinders gezien, veel meer dan op andere plekken in het land ( lees: de parken en natuur in de omgeving van Leiden).Maar wat er bloeide was vooral dat gele spul, kruiskruid (?), en dat eten herten denk ik niet. Gekleurde bloemen, zoals die paarse velden die je een paar jaar geleden nog had bij Pannenland, heb ik niet gezien dit jaar. De kuifeend met spiegeling is ook prachtig, mooi licht had je daar.
  groetjes Ghita

  Like

 2. wat een genot als je een tijdje niet geweest bent als je helaas niet kunt wegens ziekte…dan is het heerlijk om je bekende plekjes te zien, en ook de uitspraak tav onze beroemde viervoeters ook al vertoef ik er ook wel eens graag want ben er toch ook een beetje verliefd op….maar echt prachtig een streling vh hart van een natuurliefhebster… bedankt vh delen ervan…Carin

  Like

 3. Hoi Dick………

  Ik denk dat je gelijk hebt wat betreft de groei van het herten aantal in het AWD, hetzelfde zie je toch in de OVP en daar hebben de herten wel honger, er word dan wel een mooie film van gemaakt, maar dat geeft niet de werkelijkheid weer…gelukkig hoef ik er ook niet over te beslissen!! Je hebt een fraai serie geplaatst, met van alles en nog wat!! de herten stelen wat mij betreft toch de show!!!
  complimenten..mooi gedaan!!

  gr. Nieske

  Like

 4. Vertrouwde beelden, onder andere van vertrouwde plekjes. Die vossengekte kan je inderdaad het best vermijden. Ik zie graag vossen, maar niet terwijl ze gevoerd worden. Wintergasten zijn er nog met mondjesmaat: brilduikers, zaagbekken en ook wilde zwanen. Het is echter een overgangstijd. Als het gaat winteren wordt het ongetwijfeld beter.
  De laatste plaat is veruit de mooiste.
  Groet, Kees

  Like

 5. Hele mooie beelden en ook heel sfeervol. Ik ben helemaal de laatste tijd niet in de AWD geweest. Gewoon te druk met het werk en andere verplichtingen. Daarom is het heerlijk dat ik hier en daar kan genieten van de pracht en praal van de natuur.
  Je 2e foto vind ik echt geweldig maar ook ook je andere foto’s zijn weer heel mooi en helder. Heerlijk om dit te zien.

  Ik wens jou en al je dierbaren om je heen een paar hele fijne dagen en een mooi, gezellig maar vooral gezond 2015. Dat we ook in het komende nieuwe jaar weer van elkaars foto’s en verhalen mogen en kunnen genieten.

  Groetjes, Helma
  ✰☆҉‿☆҉⁀☆҉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s