4 reacties op “Zwarte Knopen en Witte Stippen

 1. Ik vind het bijzonder knap dat je ook alle namen weet van de meeste zwammen. Ook in deze serie val ik toch het meest op de kopergroene bekerzwammetjes en dan de tweede reeks in dit blog. Leuk voor je dat je ook die parasiet gevonden hebt. Die vind ik mooi met op elk haartje zo’n vochtbolletje.

  Like

 2. De wereld van de zwammen blijft boeien. Je laat hier weer een aantal fraaie platen zien, ook van wat minder gangbare soorten. Jij had het geluk de kopergroenbekerzwammetjes nog te vinden, ik was er te laat voor. De knopschimmel heeft ook bij jou voor prachtige platen gezorgd. Al met al weer een blog dat het bekijken waard is.
  Groet, Kees

  Like

 3. Hoi Dick,
  Ook deze serie vind ik weer geweldig, de een nog mooier dan de ander. De derde echt kopergroen zwam (tegen esdoornblad) vind ik erg mooi, maar ook de mycena met de schimmelhaartjes op zijn hoed. De zwarte knoopzwammen heb je ook heel mooi, en ja, de vliegenzwam, die verveelt nooit.
  Volgend jaar toch maar wat vaker naar Leijduin/Woestduin, want er is daar toch wel heel veel te zien.
  groetjes Ghita

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s