6 reacties op “Terug naar Artis

 1. Wat een fantastische serie….
  ben ook ooit eens met de kikkers bezig geweest, moeilijk, maar ook de vissen heb je prachtig in beeld gebracht…Mooi gedaan, echt de moeite waard om bekeken te worden, complimenten!!

  Like

 2. De tijd die je in de nabewerking hebt gestopt is beslist geen verloren tijd. Dit zijn bepaald niet de makkelijkste omstandigheden om te fotograferen, maar je beelden zien er prima uit!
  Heerlijke tekst en vergelijkingen met de voetbalwereld, aldaar een grote glimlach hier.

  Groet Loes

  Like

 3. Goeiedag zeg!!! Jij pakt even uit hier!! ik vond de openingsfoto met die smoezenden Jan van Genten al mooi, maar bij het verder kijken ben ik helemaal voor de prachtige aquarium vissen gevallen. Wat heb je die mooi in beeld kunnen brengen zeg. |De kleuren maar ook de vissen en het zeepaardje zelf zijn fantastisch om te zien.Met welke apperatuur heb je dit gedaan!!??
  Ook de Incastern is een pracht van een vogel maar laat ik de andere ook niet vergeten. Ik ga geen keuze meer maken want het zijn allemaal juweeltjes van platen! Ik moet dus ook echt hoognodig weer eens naar een dierentuin!
  Groetjes, Helma

  Like

  • Dank voor je enthousiaste commentaar, Helma. Ik heb de aquariumfoto’s gemaakt met mijn Canon EOS 60D met daarop de EF-S 15-85mm 3.5-5.6 IS USM lens, de vogelplaatjes zijn gemaakt met de EF 100-400mm 4.5-5.6 L IS USM.
   Groeten, Dick

   Like

 4. Aquariumfotografie is een kunst op zich. Nabewerking of niet, je komt hier met een heleboel mooie platen. Voor wie nieuwsgierig naar de namen is bestaat natuurlijk altijd de mogelijkheid om zelf naar Artis te gaan. Je hebt toch wel een stukje Artis promotie gedaan, ondanks dat het niet je favoriete dierentuin is.
  Groet, Kees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s