9 reacties op “Paddoparadijs Groenendaal

 1. Wat een rijkdom aan paddenstoelen zeg en wat mooi!!!!! Die bijzondere Beukenkorrelkopje
  en de Eikentrilzwam (je hebt ze onder de foto’s met dubbel ii geplaatst) vind ik echt supermooi. Trouwens al deze zwammen heb je schitterend gefotografeerd. Ook je geweizwammetjes mogen er zijn. Dit is echt genieten hoor, want zowel paddenstoel, als kleur als compo zijn geweldig mooi.
  Je laatste paddenstoeltjes zijn trouwens “fluweelpootjes”. Mijn complimenten.
  Groet,
  Helma

  Liked by 1 persoon

  • Die fluweelpootjes had ik natuurlijk zelf moeten bedenken, als je het oppervlak goed bekijkt! En de dubbele i zal ik herstellen. Dankjewel voor het oplettende lezen, Helma.
   Groetjes, Dick

   Like

 2. Wauw, ik weet nu al weer ik in 2015 eens heen moet gaan, wat een diversiteit aan paddenstoelen laat jij hier zien! Misschien niet allemaal even fotogeniek, maar het is genieten. Ik vind de 3 Parelstuifzwammen in een wat roodbruine waas erg mooi, en ook de Geweizwammen staan er prachtig op.

  Like

 3. Ik had niet verwacht dat Groenendaal zo’n rijkdom bezit. Volgend jaar ook maar eens daarheen, het is tenslotte makkelijk bereikbaar voor mij. In ieder geval heb je mij gemotiveerd door niet alleen prachtige foto’s, maar ook door de variatie aan bijzondere soorten. Het was een plezier om alles te bekijken.
  Groet, Kees

  Like

 4. hoi Dick,
  Wat een soorten. Prachtige foto’s, de geweizwammenfoto’s zijn stuk voor stuk juweeltjes, dat zijn echt mijn favorieten van deze reeks, maar ook de beukenkorrelkopjes heb je heel mooi vastgelegd, en de laatste foto van de parelstuifzwam vind ik heel knap. ik kreeg deze zwam maar niet leuk op de foto. Jij bent daar heel goed in geslaagd met de bruine blaadjes er wazig omheen.
  groetjes Ghita

  Like

 5. Ik word toch echt oud 😉 Ik dacht werkelijk dat ik deze serie al gezien had, maar ja, je had er natuurlijk al een stel op Facebook gezet.
  Grote bewondering heb ik voor het kleine spul. Beukenkorrelkopje, kleverig lindenbekertje, hoe vind je het? en hoe krijg je het gefotografeerd.
  Je spielerei met de geweizwammetjes kan me ook bekoren.
  Al met al weer een fraaie serie.

  Groeten Loes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s