10 reacties op “Bellenblazer tussen Kopergroen

 1. Ha Dick, jij bent de paddo’s nog steeds niet zat zie ik. Er zitten weer een paar juweeltjes bij hoor. De kopergroenbekerzwam heb je toch nog heel mooi, de porseleinzwammetjes blijven leuk. En ja, een vliegenzwam, ik heb er dit jaar te weinig gezien en geen hele mooie exemplaren, maar het blijft gewoon dé paddenstoel.
  groetjes Ghita

  Like

 2. Ik vind ze echt prachtig deze blauwe zwammetjes en misschien vind ik ze ook nog eens 🙂
  Je hele blog straalt mooie en sfeervolle beelden uit. Hele mooie kleuren en compo’s. Ik heb ook nog tig paddenstoelen maar ga niet alles meer plaatsen. Ik bewaar ze wel tot volgend jaar. Dit blog is echt heel erg mooi en ik heb hier ook echt van genoten.

  Groet, Helma

  Like

 3. Super mooie serie, heb er echt van genoten. En wie gaat er nu in zijn zondagse goed naar de bossen 😉 toch maar goed dat je even op de knietjes bent gegaan anders hadden wij nu niet kunnen genieten van die geweldige kopergroene zwammen, die je heel mooi hebt vastgelegd. Ook de bellenblazende bovist vind ik goed gevonden maar de eerste bekerzwammetjes zijn toch ook wel heel cool 🙂

  Like

 4. Leuk in elkaar gezet met deze titel 😉
  De kopergroenbekerzwammetjes vind ik toch wel erg mooi, gaaf dat je ze gevonden hebt en wat zijn ze klein hè? Kun jij met jouw macrolens zo dichtbij komen? of heb je deze foto’s moeten croppen. In elk geval leuk met de scherptediepte gespeeld, ik kreeg dat niet voor elkaar.

  Groeten Loes

  Like

  • Ik heb een 100mm macrolens, zonder tussenringen of andere hulpmiddelen. Voor dit soort klein spul kan ik dus eigenlijk niet dichtbij genoeg komen en dan moet ik wel wat croppen inderdaad.
   Groeten, Dick

   Like

 5. Je laat zo zien welke mogelijkheden er nog zijn om onderscheidende foto’s te maken. Het is toch een voortdurend zoeken naar nieuwe ideeën en invalshoeken. Die kopergroenbekerzwammetjes ben ik in Leyduin nog niet tegengekomen, sterker nog, ik heb ze nog nooit gezien. Een nieuwe uitdaging voor volgend jaar. Mooie serie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s