7 reacties op “Weekendje Texel

 1. Het weekend beginnen met zo’n zonsondergang is toch zeer prachtig. Echt een heel mooie kleur. De mooiste vind ik 4 en 5 (denk ik). Een familie uitje is niet altijd geschikt om op struintochten te gaan, je zult altijd minder zien dan alleen. Maar toch nog een aantal leuke plaatjes kunnen schieten.

  Like

 2. Texel blijft een mooi eiland om te bezoeken. Natuurlijk zie je de ene keer meer van de dierenwereld dan de andere. De zeehonden zijn een aardig bewijsplaatje, maar je wilde natuurlijk veel meer. De vluchtopnamen zijn mooi en vooral scherp geworden. Leuk om te doen, maar je moet wel accepteren dat de prullenbak goed gevuld wordt. Zonsondergangen doen het altijd goed. Meestal is het lastig om een favoriet te kiezen. 2 en 6 spreken mij et meest aan.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

 3. Wat een heerlijke serie van Texel! De zonsondergang is sowieso geweldig en daar kan ik dan ook echt uren van genieten. Helaas duurt zoiets altijd maar eventjes maar wat je dan ziet is meer dan de moeite waard. Je meeuwen zijn ook mooi helder in beeld gebracht en je “Uitzicht vanaf de vuurtoren” vind ik echt fantastsich. Wat een mooie diepte zit er in die foto. Ook je strandfoto’s zelf en de vuurtoren zijn geweldig vereeuwigd. Jullie hadden een heel fijn weekend en wij een heel mooi blog van het eiland.
  Groetjes,
  Helma

  Liked by 1 persoon

 4. Het ziet er prachtig uit daar op Texel, mooie zonsondergang, leuke huisjes en vuurtoren en natuurlijk vogels, de meeuwen in vlucht heb je er heel goed op. Jammer dat je de zeehonden op de zandbanken hebt gemist, maar je had ze uiteindelijk wel, maar dan ver weg….
  groetjes Ghita

  Like

 5. wow die foto’s van de zonsondergang zijn echt te gek, Prachtig toch dat we in Nederland zo vele mooie stukjes natuur hebben waarvan Texel in de top staat. Bedankt dat we mochten mee genieten van je familie weekend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s