10 reacties op “Zwammen in de Oude Duinen

 1. En dat zegt dan dat ie met jaloers blik mijn vliegenzwammen bekijkt nahhhhh…… die blikken heb ik hier hoor. Jemine zeg wat gaaf al deze plaatjes. Het Herfsttafereel vind ik echt geweldig maar ook je rodekoolzwammen (alleen even foutje herstellen in je blog (=Rodekoolzwammetrjes), ). Ook je andere paddenstoeltjes heb je er heel mooi en sfeervol opstaan zeg. Echt supermooi! Ik moet daar volgend jaar dus ook eens kijken. Fijn weekend.
  Groet, Helma

  Liked by 1 persoon

  • Dank voor de complimenten, Helma, en voor het melden van de typefout (is zo gemaakt hè, lees je eigen commentaar nog maar eens door…:-p ). Nee, serieus hoor, ik heb de pest aan taal- en tikfouten.

   Like

 2. Maar ik wel! Ik heb paddenstoeltjes gemaakt van je ‘padenstoeltjes’ (de tussen-n laten staan, hoewel ik het daar niet mee eens ben…). Andere foutje ook hersteld: dat verwisselen van letters heb ik tegenwoordig ook steeds vaker.
  Groet, Dick

  Like

  • Je bent een kanjer 🙂 🙂
   In blogger kan dat dus niet. Alleen je fouten in je blog kan je herstellen maar niet in reacties 😦
   En ja, als ik paddenstoelen tik zonder n komt er zo’n raar rood kringeltje onder *grinnik*. En ja, dat verwisselen heb ik ook zucht………

   Like

 3. Jeetje Dick, wat ben jij toch lekker bezig met de paddo’s, hier zitten weer een paar schitterende foto’s tussen. De sfeerplaatjes ( meer door de begroeiing heen genomen denk ik) vind ik het mooist. De amethistzwam met de andere wazig erachter is ook een prachtfoto, maar de mycena’s en glimmerinktzwamfoto’s zijn deze keer mijn favorieten.
  groetjes Ghita

  Like

 4. Toch vreemd dat ik tijdens mijn wandeling vandaag niet 1 paddenstoel gezien heb en ik heb er toch echt wel op gelet. De sfeertjes die je creëert zijn heel geslaagd, je weet duidelijk wel wat je doet. De rodekoolzwammen vind ik het mooist. Vooral de eerste en die met veel oranje eromheen.

  Liked by 1 persoon

 5. We troffen elkaar bij de vliegenzwammen. Te laat drong tot mij door dat we elkaar eerder hadden gezien en gesproken. Dat overkomt mij niet nog eens 🙂 Paddenstoelen, vervallen of niet blijven een dankbaar onderwerp. Ik vind dat er niets mis is met een paddenstoelen die zijn beste tijd gehad heeft. Wellicht een aantrekkelijk thema voor een blog “Verval”. Je hebt er een mooi verslag van gemaakt, voorzien van de nodige sfeervolle platen. Het experimenteren met scherpte/onscherpte, diafragma en compositie verveelt niet gauw.
  Groet, Kees

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s