12 reacties op “Duh Haag bè Nacht

 1. Hele mooie foto’s van Den Haag, misschien iets voor het VVV kantoor daar 😉 zonder gekheid ik heb genoten van je avondfotografie. Ze zijn heel kleurrijk, de tramfoto’s en die van de vijver zijn mijn favorieten. Welke lens had je mee genomen?

  Like

 2. Een opmerkelijke, kleurrijke, onverwachte, maar vooral originele impressie van markante plaatsen van Den Haag. Heel anders dan natuurfotografie, omdat je weer op geheel andere aspecten moet denken. Heel mooi gedaan.
  Groet, Kees

  Like

 3. Zo heeee…… ik dacht dat ik al veel gezien had maar dit slaat toch werkelijk weer een gat in mijn geestesoog. wat een schitterend kleurenpalet laat je hier zien en wat mooi uitgebeeld. Ook mooi om te zien welke sluitertijden je hebt gebruikt. Werkelijk heel erg mooi gedaan! Ik doe het je niet na.
  Groet,
  Helma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s